vad Cadillacs är framhjulsdrift?

vad Cadillacs är framhjulsdrift?

Cadillac är ett fordon marque ägs av General Motors, och är en av de äldsta bilmärkena i världen. Efter att inrättas, presenterade Cadillac sig som producerar de främsta lyxbil i Amerika, ofta konkurrerar med andra kända varumärken som BMW och Mercedes. Flera av Cadillacs fordon över bolagets historia har erbjudit framhjulsdrift, och en del av modeller och med 2010 var fortfarande stöder detta system.

Cadillac Allante

Cadillac Allante infördes 1987 och upphörde 1993. Även om detta var en populär bil som kunde konkurrera med Mercedes Benz 560SL, eftersom det ansågs vara en lyx bil med en prislapp att bevisa det. Det fanns bara 21. 000 byggda enheter. När den först infördes, skröt Cadillac Allante en hamn-bränsleinsprutning 4,1-liters V-8 motor med en oberoende fjäderben fjädringssystem. Dessutom kom alla fyra hjulen standard med skivbromsar. Med tiden fick Cadillac Allante en större motor och många tekniska framsteg, men den främre-whee-drive system som fordonet svårt för manövrering och hantering.

Cadillac BLS

Cadillac BLS, byggd från 2007 till 202C körde på en front-wheel-drive plattform med ett urval av en av två 2,0-liters fyrcylindriga turbomotorer tillsammans med en femstegad automatlåda överföring. En uppgraderad 2,8-liters V6 turbomotor fanns också tillgänglig. Med stabilitet funktioner standard, tillsammans med 16-tums lättmetallfälgar, erbjöd BLS ett dynamiskt utseende av en Cadillac med ljud prestanda.

Cadillac DeVille

Cadillac DeVille sedan kom med front-wheel-drive tillsammans med antingen en 275 eller 290 hästkrafter Northstar V8-motor. Under 2005 kom Cadillac DeVille utrustad med XM Satellite Radio och ett navigationssystem, med ett pris på $ 16. 000 i 2005. Denna modell Cadillac inleddes 1989 och var alltid ett fordon utrustat med framhjulsdrift.

Cadillac DTS

Den eleganta 2010 Cadillac DTS ger framhjulsdriven körupplevelse. Utrustad med en 4,6-liters V8-motor, erbjuder DTS en lyxig upplevelse med bekvämligheter som OnStar, fjärr fordon start, full läderklädsel och en tillgänglig underhållningssystem. Alla funktioner i 2010 DTS kan uppgraderas samt att förbättra upplevelsen lyx sedan.

Cadillac Seville

Cadillac Seville var på marknaden från 1975 till 2004. En mellanstor lyx sedan med framhjulsdrift var Cadillac Seville anses sekundära till den Cadillac Deville. Den femte generationen av Sevilla, producerade från 1998 till 2004, tävlade med BMW F-serien och Mercedes Benz E-klass fordon. Medan karosseriform inte hade förändrats mycket under sin livstid gjorde Cadillac Seville bli känd som den mest kraftfulla front-hjulsdrivna fordon tillgängliga under slutet av 1990-talet och tidiga 2000-talet.


Relaterade artiklar


hur man hittar en bil med registreringsskylt
nackdelar med en hybrid
2002 Mitsubishi Eclipse spindel information
hur man får bil taggar i Georgien
hur man köper begagnade bilar i Oregon
hur man kan minska miljöpåverkan under körning
hur man köper en begagnad bil med en insättning
hur att köpa en bil från ett uthyrningsföretag
hur du returnerar en ny bil efter köp
top dyraste bilar