information om 2007 års BMW X5 bil

information om 2007 års BMW X5 bil

BMW X5 är ett medelstort SUV byggs i Spartanburg, SC Fordonet har plats för sju passagerare. När köpte nya, de fordon som säljs för $ 46. 595 till $ 55. 195. 2007 års modell år var det första i en ny design för X5 raden av fordon

Prestanda grunderna

I 2007 årsmodell, var BMW X5S utrustade med antingen en 3,0 liters rak sexcylindrig motor eller en 4,8 liters V8. Den sexcylindriga producerade 260 hästkrafter. När vågen är utrustad med en V8, som var värderat till 350 hästkrafter, var X5 kan gå från noll till 60 miles per timme i 6. 4 sekunder.

Säkerhetsfunktioner

Allt i 2007 X5S är utrustade med sidokrockkuddar och side-gardin krockkuddar. Fordonet också är utrustad med bromsar låsningsfria skiva, en stabilitet kontrollsystem och en rollover-sensor.

Professional recension

Trots att det ifrågasatte X5S verktyget Edmunds fordonsindustrin översyn databas som kallas fordon "helt enkelt en av de bäst hantering medelstora lyx SUV du kan köpa. " Car and Driver tidningen, i en översyn av fordon, berömde BMW: s uppdateringar i 2007 års modell som "ekologiska utvecklingen av en bra sak. "


Relaterade artiklar


traditionella kontra plug in-hybridbilar
hur man ansöker om en övergiven bil titel
Hur är moms beräknas för en ny bil köp med handel i?
hur man värdera en 1971 Ford F-100 pickup
Hur får jag en begagnad bil historia?
fordonspriset rapport historia
hur du kontaktar auto en garanti
Hur hittar jag en begagnad Land Rover?
Hur köper jag ett förlist eller konfiskerats motorcykel från ett försäkringsbolag?
hur man kan kontrollera en begagnad bil historia