hur man leasa en bil i Schweiz

hur man leasa en bil i Schweiz

Leasing bil i Schweiz är avdragsgilla, lätt att göra och, enligt vissa, känns bäst ekonomiskt. Det kräver vanligen en deposition från en enskild som vill hyra ut ett fordon, men än är ett giltigt körkort allt du behöver. Det svåra är att lista ut vilken typ av fordon att hyra ut som passar bäst för din budget, som att hyra bil från och varaktigheten av hyresavtalet
1.
Bestäm om leasing av ett fordon i Schweiz är vettigt för din ekonomiska situation. Om du köper en bil med kontantersättning, kommer du att tillbringa en ansenlig del av pengar och du kan inte skriva detta iväg på skatter eller investera dem. Med leasing, dock behålla en stor del av pengar och kan skriva av alla leasingavgifter och tillhörande kostnader på din skatt i Schweiz. Detta inkluderar bränsle och underhåll för bilen och du har möjlighet att köpa bilen i slutet av hyresperioden. Nackdelarna inkluderar ingen rättvisa i fordonet och du har fastnat med hyresavtalet om du inte vill betala en stor vite för förtida uppsägning, i flertalet fall.
2.
Bestäm vilken typ av fordon du vill hyra, om det är en fyrdörrars sedan, en sportbil, en lyx fordon eller en SUV. Tänk på märken och modeller du vill och har råd.
3.
Få flera offerter från företag billeasing i Schweiz. Var uppmärksam på hur många kilometer som erbjuder varje månad, vilken typ av underhåll du ansvarar för, samma skick som du kommer att behöva återlämna bilen i hyresavtalet slut och den ränta du betalar för att hyra bilen. Alla dessa termer kan variera kraftigt från företag till företag. Dessutom måste du kontrollera vilken typ av säkerhet som krävs och hur företaget ska hantera denna reserv.
4.
Gå din hyra när du sätta sig på avtal som bäst motsvarar dina behov . Se till att du förstår reglerna innan du signerar kontraktet och kan förbinda sig till villkoren. Att bryta ett leasingavtal tidigt innebär att man betalar stora förtida uppsägning avgifter, och underlåtenhet att följa villkoren vanligtvis utför branta påföljder också.


Relaterade artiklar


hur man köper din son eller dotter första bil: tips och råd till föräldrar
Hur bilen titlar arbete?
chevy vägvisare överföringsproblem
hur du granskar fordon på en begagnad återförsäljaravtal
hur man kan jämföra begagnad bil specifikationer
hur att hitta en bil anpassad till mina behov
som är den bästa månaden för en ny bil affär?
hur man handlar i en bil med en blåst topplockspackning
hur man får det bästa hyrbil pris på priceline
hur man betalar skatt på privata Begagnad bil erbjudanden