hur man beräknar pris återförsäljare betalar för en ny bil

hur man beräknar pris återförsäljare betalar för en ny bil

Tack vare Internet, är ny-bil återförsäljare kostnaden inte längre ett mysterium eller en hemlighet. I själva verket kan du ta reda på exakt hur mycket en återförsäljare som betalats för en bil-även känd som faktura prissättning-bara genom att besöka Edmunds webbplats. Om du gör det ger dig mer förhandlingskraft, vilket bidrar till att du gör varken för lågt eller för högt i ett erbjudande. Bestäm faktura beloppet för den nya bilen du tänker köpa, och se till att du beräknar rätt pris baserat på de alternativ som du vill

Du behöver:
dator.
Räknare.

MSRP Prissättning


1.
Gå till tillverkarens hemsida för att pris ut din nya bil. Går direkt på tillverkarens webbplats kan du nästan bygga din bil med de alternativ du vill. På så sätt är du säker på att leta upp rätt fakturabeloppet.
2.
Klicka på "Bygg ett fordon," eller ett alternativ märkas på samma sätt från tillverkarens webbplats. Läs om vanliga fordon alternativ och modeller ändra nivåer, om så behövs.
3.
Välj ditt fordon paket. Till exempel, navigation, läder eller uppvärmda säten är allmänt tillgängliga för nya bilar. Notera att lägga till några paket kan kräva att du köper andra. På vissa modeller, till exempel, kan du inte lägga navigering utan att välja den top-of-the-line-modellen med läder och soltak.
4.
Skriv ner eller skriv ut din slutprodukt information med alla alternativ ingår. Håll till hands för när du tittar upp faktura prissättning.

Faktura prissättning


1.
Gå till Edmunds hemsida för att komma åt verkliga marknadsvärde verktyg. Välj år, märke och modell på fordonet du vill ha. Klicka på "Go".
2.
Välj modellen nivå. Många tillverkarens erbjuda flera. Referens din MSRP information med fordonet detaljer om det behövs. Var uppmärksam på överföring alternativ och välja det rätta (automatisk eller manuell) för den nivå du vill ha.
3.
Klicka på "Pris med Options" från nästa sida för att fortsätta att lägga till alternativ som du hittade på tillverkarens webbsida.
4.
Klicka på någon alternativ i listan som du vill lägga till. Även om Edmunds webbplats inte uppmana dig att lägga till ytterligare tillverkaren-paket som krävs, bör du ha dina uppgifter hands för att du väljer alla nödvändiga alternativ (se avsnitt 1).
5.
Välj din färg från rullgardinsmenyn i slutet av avsnittet Alternativ. Klicka på "TMV Prissättning Rapport" att pröva faktura prissättning. Detta är vad dealern betalats för fordonet.

Tips och varningar


 • Ditt pris kan vara något av för både MSRP och verkliga marknadsvärde. T. ex. så kommer en del fordon som inte är standard med golvmattor, men mest återförsäljare kommer att beställa golvmattor med ett fordon på grund av kundernas preferenser, vilket resulterar i en något annorlunda pris.
 • inte över tillverkarens webbsida process . Den Edmunds webbplats kommer inte att kunna förse dig med rätt paket och kombinationer. Om du inte vill ha en bas modell måste du bygga bilen på tillverkarens hemsida först.


 • Relaterade artiklar


  hur man använder den blå boken för att hitta vad din bil är värd
  hur man köper en Lincoln limousine
  hur du returnerar en begagnad bil i Indiana
  hur man köper en begagnad bil och de nödvändiga dokumenten
  förklaring av bilar med manuell växellåda
  information om en 1998 jaguar xj8
  hur grunderna köpa bil
  det bästa sättet att köpa bil på nätet
  Kentucky lagar om byggts bil titlar
  hur man hittar KBB värde