hur du importerar nya bilar

hur du importerar nya bilar

Få händerna på de senaste exotiska bilen, vare sig det italienska super-bil, japanska tekniska mästerverk eller tyska kraftpaket, behöver inte vara ett överväldigande process. Genom att importera en ny exotisk bil, fly du betala återförsäljaravtal premier och att bara kunna välja från vad generalagenten har att erbjuda
1.
Kontakta tillverkaren av bilen du vill importera via e-post, och berätta för dem du vill importera en av sina nya fordon. Spara all korrespondens med tillverkaren.
2.
Wire deposition för bilen till tillverkaren som bekräftar du accepterar att köpa bilen. Denna deposition kan omfatta fraktavgift. Be tillverkaren att skicka dig en köpebrevet genom uttryckliga flygpost.
3.
Wire den återstående bilen till tillverkaren när du har fått bekräftelse från rederiet att bilen har bordat fartyget. Be rederi på bilens ankomst så att det kan förtullades.
4.
Skicka alla juridiska handlingar i samband med bilen till tullen på bilens ankomst. Detta omfattar rederiets konossement, det köpebrevet skickas till dig av tillverkaren, en 3520-1 form från Naturvårdsverket och en HS-7 form från Department of Transportation. Eftersom bilen är ny, behöver du inte oroa dig om den federala "gas-guzzler" skatt. Betala importtullen det tullkontor som i allmänhet är 2,5% av fordonets värde.
5.
Inköp bilförsäkring och registrera fordonet så att du kan lagligt köra hem den.


Relaterade artiklar


hur man kan jämföra effektiviteten gas körsträcka
fordon titel lagar
hur man beräknar licens och titel skatt
Hur köper jag en 1967 Pontiac GTO?
hur man översätter en VIN-nummer
Att pruta på begagnade bilar
hur man förhandla fram ett buyout bil leasingavtal
hur man köper reporäntan fordon
Kentucky lagar om byggts bil titlar
om leasing en Porsche