hur dra nytta av elbil-köp incitament

hur dra nytta av elbil-köp incitament

Den första generationen av plug-in, helelektriska bilar är på väg att slå den amerikanska marknaden att konkurrera med bensin-eller dieseldrivna bilar. För att uppmuntra konsumenter och företag att byta till dessa energisnåla, icke-förorenande fordon, federala, delstatliga och lokala myndigheter samt elverk, har börjat erbjuda finansiella och andra inköp incitament. Dessa inkluderar skattelättnader, avdrag, reducerade el för laddning av fordon och förmåner som förmånliga parkering och bilpool körfält användning. Nissan USA, distributör av Nissan Leaf elbilen, har en lätt-till-sökdatabas av incitament som du kan använda för att hjälpa figur kostnaden för att förvärva och äga en plug-in, helt eldriven bil
1.
Öppna Nissan USA hemsida på nätet (se Resurser). Klicka på "Köp" på hemsidan på vänster sida navigeringsmenyn för att öppna den länkade "Köp"-sidan.
2.
Klicka på "Rabatter och incitament" cirkel, som ligger vid 4 o "klocka ställning" Köp "sidan spindel diagrammet för att öppna sidan med titeln" tillgängliga incitament ". Ingång postnummer och klicka på "Go".
3.
Scrolla ned för att granska de tillgängliga federala, statliga och lokala incitament som är listade i den ordningen.
4.
Klicka på "Detaljer" bredvid varje incitament att läsa en detaljerad beskrivning. Här hittar du också instruktioner för hur man ansöka om, söka, anspråk eller på annat sätt dra nytta av den individuella incitament.
5.
Var på jakt efter utgångsdatum på incitament, såsom $ 2,000 federal skattereduktion för elektriska fordon laddning utrustning som löper ut vid årsskiftet 2010. Andra incitament, såsom den federala $ 7. 500 köpa krediter minskar år från år.
6.
Kontrollera med kundservice eller PR personalen på respektive institutioner eller enheter som erbjuder individuella incitament om du har några frågor efter att ha läst beskrivningar på hemsidan.

tips och varningar


 • Det är alltid en bra idé att doublecheck incitament som väsentligt kommer att påverka ditt köpbeslut, pro eller con. Det amerikanska Department of Energy har även en databas med federala, statliga och lokala incitament att söka fram av olika kriterier än postnummer. Använd webbplatsen för att noll-in på individuella incitament, kategorier och underkategorier av särskilt intresse för dig. När du är osäker, ring en representant kundtjänst.
 • Kontakta en revisor eller skattemyndigheten för auktoritativ, up-to-date föreskrifter före begäran el-bil köper incitament på skattedeklarationer. TurboTax eller andra regelbundet uppdaterad skatt förberedelse programvaror kan också hålla dig från att ta berättigade avdrag.


 • Relaterade artiklar


  traditionella kontra plug in-hybridbilar
  hur man köper bil (utan att bli lurade)
  fordon leasing kontra köp
  hur man ska finansiera en bil i Kanada
  Hur vet jag vilket år min bil byggdes?
  hur man får en Arkansas auto partihandelstillstånd
  förteckning av hybrid awd fordon
  hur hunden växellåda fungerar
  2005 Scion xB information
  hur man söker historia om en Honda Civic