bilar med last och bra gas körsträcka

bilar med last och bra gas körsträcka

Drivrutiner som gillar att dra en hel del redskap på stan ofta har varit tvungna att offra den där möjligheten att spara på bränsle räkningar med en gas-smuttar bil. . Idag finns alternativ som ger dig lite av båda. Följande bilar alla erbjuder lastutrymme minst det dubbla 15 kubikfot populära passagerare sedaner som Honda Accord och Toyota Camry i kombination med respektabla bränsleekonomi.

Mercury Mariner Hybrid Mercury Mariner Hybrid är baserad på Ford Escape plattform men med mer exklusiva design och en heftier pris än de flesta små sport utility vehicles. Regeringen krocktester gav hybrid en top 5-stjärnor. Standard säkerhetsfunktioner inkluderar låsningsfria bromsar och hellång främre krockkuddar i kombination med en rollover-sensor. Dess bränsleekonomi är EPA-rankade på 20 mpg city och 26 mpg highway, med en bakre lastutrymme på 39 kubikmeter.

Subaru Forester

Subaru Forester är standard fyrhjulsdrift ofta vädjar till personer som bor i snöiga och regniga förhållanden. Den Forester är en av de mer billiga små stadsjeepar och vid 20 mpg city och 27 mpg highway dess bränsleekonomi är något bättre än fyrhjulsdrift versioner av andra i sin klass. Den har 36 kubikmeter lastutrymme.

Honda Element

elementets box-liknande design och hög profil som skilde det från andra små stadsjeepar, liksom dess generösa 47 kubikmeter lastutrymme. Ta bort baksätet ger dig 75 kubikfot för redskap och specerier. EPA priser sin bränsleekonomi vid 20 mpg city och 25 mpg highway.

Mazda 5

Mazda 5 är en kompakt minivan som sittplatser sex personer. Med sin tredje raden säten nedfällda får du 44 kubikmeter lagring. EPA bränsle betyget är 22 mpg city och 28 mpg highway. (Referenser 7)

Chevrolet Tahoe Hybrid

Tahoe Hybrid använder aerodynamisk design, kraft-bevara luftkonditionering och lätta komponenter i aluminium för att uppnå en 21 mpg city/22 mpg highway EPA betyg. Det är en stor, kraftfull SUV som kan dra 6,000 pounds och med 53 kubikfot lastutrymme.

Toyota Sienna

Ringde till den snyggaste av de nyare minibussar med Car Driver Magazine har omdesignade Sienna 39 kubikfot förvaring bakom sin tredje stolsraden och 87 kubikfot när du tar bort den andra raden. Den 4-cylindriga versionen har en EPA-rating 19 mpg city och 26 mpg highway.


Relaterade artiklar


Hur jämför jag en 2008 Hyundai Accent till andra bilar?
Skillnaden mellan Toyota Se & le
hur du anpassar och pris din egen bil på nätet
hur man använder VIN-nummer för värdet av en begagnad bil
om chevy 2009 kobolt
hur man kan jämföra data hybrid bil föroreningar
hur man kan jämföra en 1999 Mercury Cougar med en 2002 cougar
hur man beräknar mina månatliga långfristiga lånet bil
bränsleslukarna vs bilar ekonomi
hur man kan jämföra den gas körsträcka av bilar