S-10 chevrolet specs

S-10 chevrolet specs

General Motors producerade Chevrolet S-10 pickup från 1982 till 2004. Produktionen för den sydamerikanska marknaden fortsatte under 2010 i Brasilien. Den kompakta S-10 tävlade direkt mot Ford Ranger. Dess syskon, GMC Sonoma, skilde lite i styling, optioner och utrustning med undantag för namnskylt. Chevrolet ersatte S-10 i 2005 års modell med Chevrolet Colorado och dess tvilling, GMC Canyon.

Modeller

Chevrolet erbjuds köparna S-10 i vanliga hytten, förlängd hytt och fyrdörrars besättning konfigurationer hytt. Långa och korta versioner säng fanns tillgängliga. Det robusta fyra-hjulsdrivna ZR2 paket utrustad S-10 med stora off-road däck och beefed fjädringssystem för att hantera svår terräng.

Power

En standard 2,2-liters rak fyrcylindrig motor med ett 9:1 kompressionsförhållande befogenheter för 2003 Chevrolet S-10 pickup. Cylinderloppet åtgärder 3. 5 inches och slaglängden är 3,46 inches. En insprutningssystemet levererar bränsle till motorn att ge 120 hästkrafter och 140 ft-Lbs. av vridmoment. Vridmomentet är den vridande kraften i motorn som ger dragkraft och snabb acceleration. Ett 165-hästkrafter 4,3-liters V6 var ett alternativ på de två-hjulsdrivna modeller och standard på de fyra-wheel-drive S-10 modeller. Besättningen hyttmodellen hade sina V6 ökat till 190 hästkrafter. Presumtiva köpare kunde välja en femväxlad manuell växellåda eller fyrväxlad automatisk för antingen in-line fyra eller V6.

Bromsar och fjädring

En standard låsningsfria bromssystem med två ventilerade skivbromsar framtill och trumbromsar i bak ger bromskraft. Den främre hjulupphängningen är ett nyckelben konfiguration med spiralfjädrar och krängningshämmare. Den bakre fjädring är en balk bak med bladfjädrar. Den slutliga drivaxeln förhållandet är 3. 73:1 på två-hjulsdrivna versioner.

Yttermått

Chevrolet placerat S-10 regelbundna hytten på en hjulbas mäter 108,3 inches. Den totala längden på trucken är 190 inches. Höjden är 62 inches och bredd är 67,9 inches. Ramen rensar marken med 7,2 inches. Lastbilen väger 3. 009 u00A3. Lasten box 72. 4 inches långa och 54,8 inches brett. Den utökade hytten versionen har en 122,9-tums hjulbas, men lasten box endast 55,2 inches lång.

Inredning Storlek

Den regelbundna hytten kan ge en rimlig plats för två personer och en trångt för tre. Den fria höjden åtgärder 39,5 inches, med hip rum med 53,6 inches. Benutrymme är tillräcklig vid 42,4 inches med främre axelbredd mätning 56,8 inches.

Funktioner

I 2003 års Chevrolet S-10 kommer med partiell kroppen målade främre och bakre stötfångare, varselljus, strålkastare halogen, extern-justerade svart yttre backspeglar, värmereflekterande tonade rutor och bogsering kit. Dessutom ingår som standard är luftkonditionering, en fyra högtalare Delco AM /FM radio, farthållare, förare och passagerare krockkuddar, dela tyg soffa och trepunktsbälten.


Relaterade artiklar


Hur hittar jag den låga i parti för min bil?
florida nybilsförsäljningen lagar
hur man skall avgöra räntan för en bil
Nevada citron lag
Hur sänder jag en JDM bil till Kalifornien?
hur du importerar mg bilar från annat land
Vad är fart känsliga vindrutetorkare?
hur man kan jämföra små stadsjeepar
specifikationerna för en 2008 Subaru Forester sport xt
hur man kan bryta ett nytt kontrakt bilköp