Hyundai Tucson funktioner

Hyundai Tucson funktioner

Hyundai Tucson är en sport utility vehicle som är i en överkomlig prisklass och är späckad med massor av lockande funktioner. Det anses vara en mellanstora SUV med en tio år eller 100. 000 mil garanti erbjuds från Hyundai. Även om det är möjligt att skräddarsy din egen Tucson direkt från Hyundai har Tucson många särdrag normalt som gör den till ett attraktivt fordon.

Control Systems

Tucson kommer med två komponenter som kallas elektronisk stabilitetskontroll och dragning kontrollsystem. Dessa arbetar tillsammans för att förhindra att bilen sladd och förlorar väggreppet. Dessa är standard på Tucson, och forskning har visat att dessa egenskaper har resulterat i över 50 procent färre dödade.

Säkerhet

Tuscon: s aktiva nackskydd systemet justerar huvudet av förarsätet baserad på kroppsvikt för att hjälpa minimera whiplash i inbromsning eller krock. Den här funktionen kommer också standard på Tuscons. Bilen kommer också med sex krockkuddar med vältning sensorer för att hjälpa företaget att skydda från sidan och framifrån effekter.

Performance

Tucson är utrustad med en Shiftronic överföringssystem. Det betyder att bilen kan köras i antingen automatisk eller manuell kopplingsfri. Bilen har också en 2,4-liters fyrcylindrig motor för att förbättra gas körsträcka. Arton tums däck och fyrhjulsdrift ger också Tucson förmågan att hantera alla olika typer av vägar.


Relaterade artiklar


hur man hitta begagnade värde billån
Så här skickar du en bil till Kina
hur du utformar din egen lastbil
hur man köper en ny bil under återförsäljare kostnad
Hur upptäcker jag alla installerade alternativ på min Ford bil?
typer av bränslesnåla bilar
vad gör bilaffärer betala för bilar?
hur man köper en bil utan titel
hur man köper en begagnad bil i USA
specifikationer för ett 1988 mustang