Hur väljer jag rätt begagnad bil?

Hur väljer jag rätt begagnad bil?

Väljer att köpa en begagnad bil är riskabelt. Det finns inga garantier för att bilen har underhålls korrekt. Även om du köper en begagnad bil sparar du pengar, om du inte vet vad du ska leta efter, kan du hamna spendera mer pengar på reparationer

Gör din forskning

Välj ett par bilar som intresserar dig och i din budget. Läs kundrecensioner och ställa frågor, läsa konsumentrapporter och jämföra alternativ. Dessutom bör du kontrollera tillförlitligheten betyg och bestämma underhållskostnader för varje modell som du har valt.

läsa historia Rapporter

Du vill inte köpa en bil som har haft en hel del problem. Kontrollera om den har fått allvarliga skador restaureringar eller rullas tillbaka vägmätare. Du bör också bekräfta att den inte har några utestående retentionsrätt.

Ta den på en provtur

Alltid ett måste när man köper en bil, ta bilen på en provtur ger dig möjlighet att granska den. Lyssna efter ovanliga ljud och tittar runt insidan för fel.

Läs det finstilta

När du gör pappersarbete för köp, se till att läsa allt i detalj. Försiktigt titta över garantin om det finns någon. Kontrollera certifierbara dokument för att se exakt vad som har kontrollerats av.


Relaterade artiklar


hur du köper en förlängd garanti på en begagnad bil
Michigans Begagnad bil citron lag
Nova Scotia skyddsronder krav
hur man hittar modeller av bilar med fyrhjulsdrift
Hur får man en bil om du är pank med dåliga krediter
vad är en Carfax certifierad återförsäljare?
modeller av 2008 Ford lastbilar
lagar för privat auto försäljning
Hur köper jag en begagnad bil i Hong Kong?
vad är en ombyggd titel i Texas?