Hur jämför jag tunga dodge lastbilar?

Hur jämför jag tunga dodge lastbilar?

. Köpa en tung lastbil Dodge kräver noggrant övervägande och en grundlig utredning av varje lastbilens fysiska specifikationerna

Du behöver:. .
Computer


1
Besök Dodge's officiella hemsida.
2.
Använd rullgardinsmenyn märkt "Vehicle Lineup" i övre vänstra för att rulla ner och välj "Ram Lastvagnar. " Även Dodge gör mid-size Dakota, är det inte betraktas som en tung lastbil på grund av dess motor och ram storlek och bogsering kapacitet.
3.
Välj antingen "Ram 1500", " Ram 2500 3500 "eller" Ram Förarhytt "för att visa fordonens specifikationer för varje modell. Den 1500 är Dodge minsta full-size lastbil. Ramen och motorstorlek och dragkapacitet ökar något mellan 1500 och 2500 och igen till 3500. The Ram Förarhytt är hytten och motorn i ett fullstort 2500 eller 3500 utan flak. Istället har Ram Förarhytt nakna utrymme på vilken du kan installera en box fack, bogsering rigg eller annan chassi kvarstad.
4.
Analysera motorstorlek, ramstorlek, finns tillägg och Kostnaden för varje fordon för att identifiera de bästa tunga Dodge lastbil för dig.

tips och varningar


 • Överväg att gå sajt produkt utvärderingsmetoder som Consumer Reports för att säkra grundliga analyser på tunga lastbilar Dodge förutom tusentals andra konsumentprodukter.


 • Relaterade artiklar


  Lubbock county fordon äganderättsöverföring krav
  hur man hittar en bils garantiinformation
  bil köper verktyg
  Hur hyr jag en Nissan Murano?
  hur mycket är skatt, titel & licens på bilen?
  cooper bil kroppstyper
  Vad är stötfångare som görs av?
  jämförelse att köpa en bil
  Skillnaderna mellan bilar & lastbilar
  Hur får man en bil om du är pank med dåliga krediter