Chevrolet specifikationer

Chevrolet specifikationer

Chevrolet är ett av de märken under General Motors familj av bilar. Detta företag består 21 procent av alla bilar som säljs i januari 2010. För de som funderar på att köpa en Chevrolet, det finns en mängd olika bilar för alla behov från sportbilar till sport utility vehicles till lastbilar. Innan du beger dig ner till partiet för att köpa bör du bekanta dig med Chevrolet specifikationer.

Suburban

Suburban ger plats för upp till nio personer eller över 120 kubikmeter lagringsutrymme. The Suburban ger mer än bara utrymme, det ger också föraren över fyra ton bogsering makt, över 300 hästkrafter och över u00A3 330 meter vridmoment. Fordonet har en Vortec 5. 3L V8-motor som slår sina konkurrenter i fråga om bränsleeffektivitet med 21 miles per gallon jämfört med 20 för Ford Expedition och 18 för Nissan Armada. Den Suburban blir utrustad med Bluetooth, OnStar Turn-by-turn navigering system, XM radio, DVD-spelare, USB-port och ett ljudsystem från Bose. Du kan även köpa till en Z71 kan du ta Suburban off-road. Den Suburban levereras med en 100. 000 mil eller fem år drivlinan garanti standard.

Camaro

Camaro är en klassisk amerikansk muskel bil fortfarande i produktion av Chevrolet. V6-motorn ger 312 hästkrafter och samtidigt bibehålla en bränsleeffektivitet 29 miles per gallon på motorvägen. Du kanske också är intresserad av SS version av bilen, med 6,2 liters V8-motor som ger 426 hästkrafter och en bränsleförbrukning på 24 miles per gallon på motorvägen. 2011 Camaros kommer med Heads-Up Display som gör att du kan se dina varvräknare och hastighetsmätare på vindrutan i bilen. Den OnStar Turn-by-turn navigering är också projiceras på vindrutan. 2011 Camaros också innehålla en USB-port, Bluetooth-funktion och tre fria månader XM Radio.

Volt

i 2011 års modell införs Chevrolet Volt. Volt är en helt elektrisk bil som får 40 miles från en enda laddning. Batteriet i Volt är mycket lik den i mobiltelefonen, förutom att det är särskilt utformade för att driva fordon. Däremot behöver du inte köra din bil på el. När du får slut på gas fordonet sedan drivs av en fyrcylindrig, 1,4 liter gasdrivna generator. Detta betyder att du aldrig behöver ladda batteriet om du inte vill.


Relaterade artiklar


specifikationerna i en 1997 Dodge RAM 3500 4x4
specifikationer för 2007 Honda Accord Coupe
Hur gör jag handla en bil fynd?
hur man ska finansiera ett begagnat fordon
hur man använder konsulttjänster för att köpa en ny bil
hur mycket ska en person betala för en bil betalning?
det bästa sättet att söka efter en begagnad bil
hur man överför en bil titel av den avlidne i Pennsylvania
hur man hittar värdet av en bil online gratis
hur man kan beräkna betalningar bil uthyrning i Kanada