tips på att få en begagnad bil billigare

tips på att få en begagnad bil billigare

Pruta för den bil du vill kan visa sig vara en obekväm process. . Men erbjuder Internet olika verktyg för att bistå i processen. Vet vilka Internet vägar att komma åt att se till att du gör ett rättvist erbjudande eller helt enkelt hitta den bil du vill ha till det pris du vill betala.

Forskning

Vissa köpare inte vet en hel del från en dålig . Hellre än att försöka få bilen billigare, anser bilens föreslagna priset mot försäljningspriset. Om den första bilen du tittar på erbjuds för en hård-to-beat pris, du kommer förmodligen inte vet det om du inte är utbildade på fordonets värde. Flera webbsidor erbjuder används guider bil bedömning. Den Kelly Blue Book och Edmunds hemsida kan hjälpa till att avgöra en rättvis uppgörelse så att du vet en bra affär när du hittar en. Kontrollera båda sidor innan man kan avgöra huruvida ett billigare pris är i sin ordning, förutom hur mycket billigare ett fordon skulle kunna kosta.

Förhandling

Var redo att göra ett köp. Om du behöver säkra medel i förväg, så gör det. En säljare kan komma överens om ett pris om du har kontanter till hands och är redo att betala. Baserat på din forskning bör du ha en god uppfattning om vad fordonet du vill ha är värt. Erbjuda ett lämpligt belopp för bilen, även om det är $ 2. 000 lägre än försäljningspriset. Tala om för säljaren att du kan köpa direkt. Om säljaren säger nej, be om det pris han skulle sälja fordonet. Du kan erbjuda ett lägre belopp igen eller komma överens. Dock vara vänlig under förhandlingarna. Människor är mer benägna att ta itu med en vänlig person snarare än en som är kränkande eller arrogant.

Shop

Om säljaren av bilen du vill vägrar att komma ner i pris, kan du vara säker på att liknande fordon är till salu. Vissa säljare kan behöva pengar för en skuld och inte kan nöja sig med mindre betalning eller ens är skyldig pengar på fordonet som måste betalas ut innan försäljningen kan slutföras. Oavsett anledning, hålla shopping. Allt för Craigs hemsida erbjuder ett bredare sökning räckvidd än din lokala Craigslist webbplats. Beroende på hur långt du kommer att gå att köpa, kan du söka inom din körning gränser för den bil du vill. Återförsäljare och privatpersoner annonserar på Craigslist ofta, så kolla på hemsidan så ofta som möjligt. Gå till återförsäljare webbplatser för att kunna se igen. Ju oftare du söker, desto mer sannolikt är det att du hittar den bil du vill ha till ett bättre pris.


Relaterade artiklar


saker att kontrollera när man köper en bil
hur man ska finansiera en begagnad bil med en handel med
hur du anpassar en bil Lincoln Town
hur man registrerar ett fordon bärgning titel i Texas
vad är ångerperioden för avtal bilköp?
hur man köper ett begagnat fordon i Kanada
hur man hittar värdet på en 1978 Eldfågeln
1996 Pontiac Grand Prix specifikationer
problem med Chevy förorts sändningar
hur man köper en ny bil kia