tips om hur man köper en ny bil

tips om hur man köper en ny bil

Du har hittat den perfekta bilen men vet inte vad jag ska göra härnäst. Innan den stora inköp, finns det några saker du bör tänka på innan tar ett steg in i ett återförsäljaravtal. Alltid göra din forskning och se till att din kredit information är korrekt att få bästa erbjudet pris. När du gjort det, du är beväpnad och farlig och redo att köpa några heta hjul.

Gör din forskning

När man köper ett fordon ska du göra omfattande forskning. Detta kommer att säga att du får det bästa köpet för dina surt förvärvade pengar. Om man köper en begagnad bil, det finns platser som ger en lista på bilens historia. Carfax ger en detaljerad rapport från sin rikstäckande databas på några sekunder. Även söka efter rabatter och avdrag. Enligt Car Köptips hemsida, "På grund av trög auto försäljning, är tillverkare erbjuder större än vanligt konsumenten rabatter och hemlig fabrik återförsäljare ekonomiska incitament att lasta av bilar. "Forskning kan du också hitta den bästa Leverantör rekommenderat pris som erbjuds på ett visst märke och modell, som du sedan kan ta med till återförsäljaren. Ofta kommer en återförsäljare match som pris.

Få din kredit Tillsammans

Ju högre poäng, desto lägre ränta. med en högre kredit värdering (720-850) slutar med att du sparar pengar med allt du köper, inklusive fordon. Innan du tänka på att köpa en bil, skaffa en kopia av din kredit rapport. Trots att bilhandlare har möjlighet att dra upp din kredit värdering medan de återförsäljare, vill du vara beväpnade med denna information i förväg. Let's face it, säljare vill sälja bilar till högsta möjliga pris och får inte vara så tillmötesgående med din information. Att känna din kredit värdering eliminerar låga poäng överdrifter av återförsäljaren. Dessutom kan vissa av dessa fläckar på din kredit rapport tas bort innan ens ansöker om ett billån.

Köper under Köparen Högbelastningstider

Kontrollera att det är den bästa tiden att köpa en bil. Enligt Car Köptips hemsida en av de bästa tiderna är slutet av december eftersom alla ut är att köpa julklappar och inte fordon. Detta motiverar återförsäljare att erbjuda rabatter och slash priserna för de få kunder som vill köpa. Annan stor tid är juli till oktober. Detta är när handlarna sälja bilar till lägre priser för att göra plats för de nya modellerna. Ett av de värsta gånger för att köpa en bil är Vår-i-sommarsäsongen. Det är när vädret blir fint och människor söker helt nya fordon. Ju mer köpare alternativ en säljare har, desto högre pris för bilen.

Ta med en vän

Ta någon med dig till bilfirma. I bästa fall ha med sig någon som vet mest om bilar än vad du gör och kommer att kunna berätta för dig om du erbjuds en hel del. I värsta fall ta med någon längs som kan tala dig att köpa en viss bil som du senare kan ångra.


Relaterade artiklar


hur man kan jämföra den gas körsträcka av bilar
hur man köper en begagnad motorcykel från en återförsäljare
vad som ingår i en automatisk garanti?
hur man handlar i en bil som du är skyldig pengar på
hur mycket ska en person betala för en bil betalning?
specifikationerna för en 1988 chevy s10
hur man köper begagnade bilar i Israel
hur man kan kontrollera ett fordon vin
2007 vägvisare ss prestanda
hur man kan jämföra bränsleekonomin för små stadsjeepar