smarta shoppingtips för en ny bil

smarta shoppingtips för en ny bil

Du behöver:
Computer
. Internet-anslutning.
Särskilda former.
Penna.
Porto.
Kuvert.
Tel.
Cash.

Shopping för en ny bil kan vara spännande och stressande alla på samma gång. Samtidigt köpa ett nytt fordon ett spännande tillskott till någons liv, är det viktigt att bedöma dina behov och önskemål även när de väljer och köper en ny bil. Val av en ny bils färg kan vara roligt, men det finns andra egenskaper och funktioner du bör tänka på innan du lämnar över dina pengar.

Gör din hemläxa

Innan du beger dig till din lokala bilhandlare forskningspotential bilar av intresse att använda Internet. Kontrollera regionala priserna på modeller av bilar du funderar på att titta närmare på. Du kan hitta information om varje bilmärke och pengar på nätet. Skriv ut tips och påminnelser som hjälper dig när du är ute letar lokalt. Du kan få gratis offert för personbilar på populära webbplatser på nätet utan att gå till ett återförsäljaravtal.

Bedöma dina behov i förväg

Utvärdera dina behov innan besöker återförsäljaravtalet --- detta kommer att hjälpa skära impulsiva beslut om en bil som du kanske inte behöver. Bestäm sittplatser behov samt arbetsmiljö funktioner som luftkonditionering, värme och radio som du kanske vill förhand. Skapa en lista med de funktioner du letar efter, och de du kan göra utan att ta shopping med dig. Håll listan som en påminnelse så att du inte går överbord när du köper din nya bil.

Långsiktiga kostnader

Bedöm din köpgräns och budget innan de köper, eller ens forska fordon. Detta kommer att förhindra en ökning av utgifterna. Bestäm hur du ska köpa fordonet i åtanke --- oavsett om det är kontanter, finansiering eller något annat avtal. Figur i potentiella kostnaderna för en garanti eller bilreparationer, samt gas körsträcka för fordonet. Avgöra hur länge du kommer att betala på bilen du köper och bedöma stabiliteten av din inkomst.

Hålla fast vid din plan

När man arbetar med någon säljare, de kommer högst sannolikt att försöka övertala dig att köpa något Du kanske inte har haft ditt sinne på. Stick med vad du har planerat och inte går över budget. Låt försäljaren veta i förväg du inte har för avsikt att gå utanför din prisklass eller vad du behöver. Visa försäljaren listan med behov, eftersom detta kan hjälpa honom bättre att hitta en bil som passar dig utan att trycka din personliga gränser.


Relaterade artiklar


Hur hittar jag en begagnad Land Rover?
hur man köper en bil att sälja
hur man beräknar en bils värdeminskning
hur man får det absolut bästa priset när de köper en bil
hur man kan minska avgifterna när du köper en pre-certifierad bil
hur man köper en bil för ett litet företag
hur man köper och vann bilar i södra Kalifornien
hur man köper en begagnad polisbil
hur man byter ett gammalt bil
hur man berättar vad motor & växellåda bil har