saker att veta innan du köper en ny bil

saker att veta innan du köper en ny bil

På grund av den stora mängden information på nätet, har återförsäljarna bli mer kreativa för att göra en vinst. Förutom mer vanliga förhandlingar och strategier återförsäljare, det finns andra ekonomiska frågor att beakta när man köper en splitter ny bil som kan sluta med att du sparar pengar.

Försäljningspriset

Vissa människor har svårt att identifiera tillverkaren rekommenderat utpris pris (MSRP) klistermärke, eller fönster klistermärke, medan det på återförsäljarna parti. Förskyllan bilen partiet shopper, vissa återförsäljare göra detta så förvirrande som möjligt. Fönstret klistermärke bara finns ett objekt och ligger på en av den nya bilen fönster. Se upp för ytterligare ett klistermärke bredvid sig, eftersom dessa återförsäljare tillägg. Klistermärket kallas ett tillägg, och används för maximal återförsäljare vinst. Vissa återförsäljare stick dem på varje ny bil. Börja vid fönstret klistermärke priset för förhandlingar eller prissättning, inte tillägget priset. Om du inte vill köpa de varor du ser, som är märkta upp i pris, hoppas den återförsäljare du tar listan är en del av försäljningspriset. Dessutom, när man tittar på fönstret klistermärke, ser du en avgift transport. Dealern betalat tillbaka detta belopp ha fordonet transporteras till sin lott, och priset är inte förhandlingsbart, som vissa tror att det är. Avgiften är helt enkelt en del av den nya bilens pris.

Finansiering

Du bör få en förhandsgodkännande innan du finansiera en ny bil från generalagenten. Om du inte är att dra nytta av en tillverkares incitament, såsom noll procent, kommer spelaren att erbjudas att förse dig med finansiering. När du ansöker om en tillverkares särskild finansiering ränta, är du antingen godkänns eller om du inte är, det finns inget mellanting. Andra långivare att återförsäljaren använder kan godkänna dig, men alla är inte garanterade den lägsta. Återförsäljare betalas av långivaren för att öka din takt. I själva verket är återförsäljaren betalas bara för att använda långivaren, men ännu mer för att lägga till punkter till din finansiering takt. Om du har en pre-godkännande och en skattesats att slå, kan försäljaren vara mer än gärna slå det, och förmodligen kan.

Förhandlingarna

Köpare tror ofta att priset på ett fordon är den enda förhandlar punkt för bilen köpprocessen. Men massor av människor också framgångsrikt förhandla kostnadsfri service eller tillbehör fordon. Om du har kommit överens om pris och vet att du kommer att göra ett köp, kan du berätta återförsäljaren du kommer att köpa, om saker som en helt års oljebyten eller alla väder floormats ingår. Du har inget att förlora genom att ta upp ytterligare punkter innan du förbinder dig till köpet.


Relaterade artiklar


Stats & fakta om hybridbilar
information om en 2004 Dodge Ram SRT-10
Hur jämför jag i 2007 Honda Odyssey ex-l och 2007 Toyota Sienna recension?
information om en ’92 Camaro RS
vad är ett företags flotta hyra bil?
hur man hittar värdet av en bil innan man köper
define billeasing
hur man hittar en bil med registreringsskylt
vad är skillnaden mellan en BMW 750 och en BMW 760?
hur man kan stoppa betalning på en begagnad bil