information om ombyggda bilar titel

information om ombyggda bilar titel

. Enligt Autos hemsida ombyggd titel bil är ett fordon som vanligtvis har genomgått en olycka eller en händelse av något slag om att en skada allvarlig nog för ett försäkringsbolag att förklara bilen en total förlust

Ombyggd

Washington State Department of State webbplats förklarar att en ombyggd titel bil är en som har reparerats eller byggts om för att få ett nytt fordon titel. En ombyggd titel bil stämplas som byggs om för resten av fordonen livet.

Typer

Autos hemsida förklarar ombyggda titel bilar kan tilldelas en ombyggd titel på grund av att meddelade sammanlagt försäkring förlust, då kostnaderna för reparationer är större än eller lika med värdet av fordonet. I beslag eller beslagtagna fordon ofta ges byggs titlar när de säljs till verkstäder eller varv skräp.

Inspektion

I vissa stater i USA, till exempel Michigan fordon tilldelas endast en ombyggd titel varumärke när det passerar en inspektion av en kvalificerad brottsbekämpande myndighet. Den Michigan Department of State webbplats förklarar att till dess att en bil passerar inspektion den inte kan tilldelas en registreringsskylt eller köras på väg.


Relaterade artiklar


Mississippi Begagnad bil citron lagar
hur man köper en begagnad bil privat
hur man ändrar adressen på en bil
hur man köper begagnade bilar i Massachusetts
information om 1990 års VII Lincoln Mark
hur man kan kontrollera historia av vin
hur man kan jämföra konsumenternas bilar
2003 Jeep Wrangler specifikationer
tips på kvinnor att köpa begagnade bilar
Auto Lease information