infiniti g sedan 2005 inredningsdetaljer

infiniti g sedan 2005 inredningsdetaljer

Den Infiniti G är en kompakt verkställande /nybörjar lyxbil produceras av Nissan sedan 1991. Infiniti G modell 2005 är en tredje generationens modell som kallas G35. Den har 38 hästkrafter mer än den tidigare modellen i manuell växellåda versionen och 40 hästkrafter mer i den automatiska versionen. Interiören erbjuder en högkvalitativ utseende och känsla.

Material och texturer

De material och textur i G35 använda riktiga aluminium och en trä-ton för att ge en autentisk grad till inredningen. Träet trim är en rätfibriga rosenträ och det har skett en expansion i tillämpningen av trä i inredningen, i jämförelse med tidigare modeller. Finns inredningsfärger för standard skinnstolar och trim är grafit (svart), är sten (grå) och vete (beige).

Komfort

Kupén på G35 en rymlig 98 kubikfot, med förarsätet hjälp av en speciell form centrum kulle, tillverkad av hög dämpning uretan skum med en speciell fjäder design. Detta stöder föraren under sportig körning. Det främre passagerarsätet har en plattare formad kudde för att ge en avslappnad hållning. Den bakre delen av G35 är utrustad med breda hink-formade säten eller har möjlighet att bakre fällbara stolar. Det finns gott om benutrymme i baksätet och det är också utrustad med ett genomslag armstödet passagerarkomfort och öka förvaringsutrymme för långa föremål från stammen. 14,5 kubikfot bagageutrymme tillhandahålls.

Kontroller och elektronik

Ratten har en sport tre-ekrad design som ger ett fast grepp för föraren. Instrumentpanelen använder en elektro-fluorescensbelysning system, och Infiniti klockan signatur analog. Standarden ljudsystem är en AM /FM in-dash 6-skivors CD-växlare. Detta kommer med MP3-uppspelning och ljud kommer ut med 6 högtalare över hela interiören. Uppgradera alternativen finns ett Bose premium ljudsystem med sju högtalare, fart-känslig volymkontroll och på ratten. Det finns också möjlighet att inkludera en DVD-baserat navigationssystem med en sju tums skärm infällbar.


Relaterade artiklar


hur man kan jämföra nya bilar efter de bästa erbjudandena
2007 vägvisare ss prestanda
hur man kvalificera sig för en auto lån
roliga spel som hjälper dig att testa köra bil
hur man hittar en bils garantiinformation
specifikationerna i en 2008 Buick Lucerne super
tips på vad man ska leta efter när man köper en bil
modeller av Cadillacs
hur man hyra ett fordon eller bil
hur handeln ett fordon med ett ombyggt titel