hur man köper en ny bil kia

hur man köper en ny bil kia

Köpa en bil kan vara en spännande och skrämmande upplevelse. Plocka rätt bil, hitta rätt återförsäljare, räkna ut vad man ska betala och köpa bilen är en del av processen att få en ny Kia, eller någon bil. Ju mer kunskap en person har att gå in i köpprocessen, desto lättare och mer behaglig processen kommer att vara. Utan kunskap kan köpprocessen fyllas med osäkerheter högre kostnader, dolda avgifter och öka stress. Internet är fullt av resurser för att hjälpa köpare att få den information som behövs för att köpa en ny Kia.
1.
Välj detaljerna i Kia som ska köpas. Den modell, färg, tillbehör och prisintervallet kan utforskas på Kia: s hemsida, kia. com, eller genom flera auto köpa forskning webbplatser som edmunds. com, cars. com eller consumerreports. org.
2.
Forskning tillgängliga incitament för den valda fordonet. Incitament kan vara i form av rabatter på en köpare, dolda rabatter till en återförsäljare eller andra ekonomiska incitament som kan påverka givarens fordonet kostnad. Incitament kan utredas via auto köpa forskning webbplatser. Det är mycket viktigt att hitta eventuella rabatter och andra incitament för återförsäljare att återförsäljare kommer sällan erkänna att en köpare att dessa incitament finns.
3.
Hitta det genomsnittliga försäljningspriset för de valda Kia-modellen . Skiljer sig från MSRP eller tillverkaren rekommenderat utpris är detta pris som folk faktiskt betalar för bilmodell.
4.
För finansieringen av Kia om Kia kommer att finansieras . Efter att ha finansiering för Kia innan du talat med ett återförsäljaravtal tar del av det enkelt att förhandla om köp av ett fordon. Finansiering kan ordnas genom den affärsuppgörelse genom ett antal finansbolag eller genom Kia Motors finansiering.
5.
Bestäm om du vill gå direkt till en återförsäljare eller begära citat på nätet. Flera återförsäljare erbjuder information och pris förfrågningar via Internet eller via telefon.
6.
Välj ett specifikt fordon, antingen på ett återförsäljaravtal parti eller via en återförsäljare webbplats. De flesta återförsäljare möjligt för köpare att söka online-återförsäljare inventeringen.
7.
Erbjudandet återförsäljaravtalet ett pris för det valda fordonet. Se till att erbjudna priset är över givarens verkliga kostnaden för fordonet efter någon direkt till återförsäljare incitament. Överväga eventuellt ytterligare avgifter återförsäljaren får försöka lägga till fordonet, såsom dokumentation avgifter, uppgraderingar återförsäljare eller andra. Överväga att erbjuda en ut genom dörren priset, inklusive alla avgifter, inte bara ett fordon inköpspris före avgifter tillkommer. Var villig att flytta lite på priset men se till att det finns ett högsta pris beslutat. Gå inte över detta pris och vara villiga att gå bort om priset inte kommer att uppfyllas. Enligt sann bil, en 2010 Kia Forte med en genomsnittlig MSRP av $ 17. 290 säljer i genomsnitt $ 15. 649, säljer bara några hundra dollar under återförsäljare kostnaden för $ 15. 481 och en 2010 Kia Rio med ett klistermärke pris på $ 12. 390 för ett genomsnittspris av $ 11. 150, $ 336 över dealern kostnaden.
8.
Skriv i handlingarna att köpa Kia. Återförsäljare vanligtvis ordna att skicka alla papper till finansbolaget. Se upp för dolda statister till i kontraktet som kommer att öka kostnaden för köparen. Dold extrafunktioner kan innehålla måla tätningsmedel, beskyddare tyg, rostskydd, ytterligare garantier eller andra objekt som du inte bett om eller vill ha.


Relaterade artiklar


Hur får man en Carfax historia rapport gratis
2009 Chevrolet Camaro information
hur man inspektera en ny bil
hur man överför en Kentucky bil titel till en Illinois bil titel
Vilka är de bästa betyg mpg bilar?
hur man kan jämföra kompakt SUV
hur man spåra en fordonsägare
Hur hittar jag en återförsäljare faktura på en Ford Explorer?
hur man talar till en bilförsäljare
Hur gör jag handla en bil fynd?