hur man köper en bil med en ombyggd titel

hur man köper en bil med en ombyggd titel

Om du letar efter en billig bil som är pålitlig, anser en bil med en ombyggd titel. När en bil krockade och försäkringsbolaget bestämmer att det är "var", en bärgning titel utfärdas. Men när fordonet är reparerad och rätt inspektioner har utförts, en ombyggd titel utfärdas. Medan en ombyggd kan innebära vissa frågor, göra ordentlig forskning rörande historia av fordonet gör att du kan avgöra om det är värt att köpa

Du behöver:.
Fordonsinformation
Historia rapport.
Titel.
Köpebrevet.


1.
Kör bilen du funderar på att köpa. Se till att bilen är i anpassningen och kör bra. Dessutom har en mekaniker titta under huven för mekaniska problem.
2.
Leta reda på information om bilen som tillåter dig att göra en sökning fordon historia. Detta inkluderar Fordonets identifieringsnummer och märke och modell -. . Alla allmänt hittades på titeln
3
Sök bilens historia och fastställa omfattningen av skador som kunde repareras. Besök en sajt på nätet, såsom CarFax, CarChex eller AutoCheck och köp rapporten enligt anvisningar från MSN Money.
4.
Ring ditt försäkringsbolag. Supply din försäkringsagent med fordonets information och se till att bolaget kommer att täcka auto. Vissa försäkringsbolag kommer inte att täcka det.
5.
Betala kontant för bilen. I allmänhet kommer finansbolag och banker finansierar inte en bil med en ombyggd titel. Du kan dock använda andra säkerheter, såsom mark, för att få medel om du inte har kontanter till hands.
6.
emot den ombyggda titeln med den färdiga tillbaka tillsammans med ett köpebrev. Se till att säljaren skriver och skriver sitt namn på rätt linje. Dessutom placerar ditt namn och adress på den återuppbyggda titeln.
7.
Registrera bilen hos din lokala avdelning för motorfordon kontor. Ta titel och köpebrevet med dig. Betala de avgifter och har titeln överföras till ditt namn.

Tips och varningar


 • Granska din statens riktlinjer för ett ombyggda titel. Detta hjälper dig att förstå processen, exempelvis de inspektioner som krävs.


 • Relaterade artiklar


  florida lagar om auto inköp
  mest tillförlitliga små bilar
  hur man kan jämföra fordonssäkerhet
  1993 corvette specifikationer
  information om Carfax
  2002 chevy lavin fakta
  information för 1988 GMC Sierra
  specifikationer för ett ’01 toyota echo
  Hur jämför jag full-size SUV?
  specifikationer av 2007 chevy Silverado