hur man köper en bil i Mazatlan, Mexiko

hur man köper en bil i Mazatlan, Mexiko

När du har bestämt att bo på heltid i Mazatlan, Mexiko, förnya din out-of-land klädd bil varje år kan bli ganska jobbigt. Köpa en begagnad bil i Mexiko är enklare och billigare än att importera din USA-köpta bil, ordentlig forskning kan försäkra en smidig process

Du behöver:
Bevis på uppehållstillstånd
. . FM2 eller FM3 invandring tillstånd.
Cash.


1.
Få din mexikanska körkort. Detta kan fås på Secretaría de Transportes y Vialidad (Mexikos version av DMV) med en kopia av din FM3 eller FM2 invandring tillstånd och en elräkning (eller annat bevis på bosättning). Du måste skicka både ett skriftligt prov, tillgänglig på engelska, och ett körprov. Kom förberedd med din blodgrupp, eller stanna på kliniken intill, tar testet tio minuter.
2.
Leta mekaniker. Om du inte redan har en betrodd mekaniker i Mexiko, be dina vänner om rekommendationer. Olycka historia rapporter inte vanliga i Mexiko, så en grundlig kontroll av bilens väg värdighet ett måste och väl värt den extra kostnaden.
3.
Hitta en bil. Bilhandlare är många, men vara beredd på några klistermärke chock. Nyare bilar är i regel dyrare i Mexiko än i USA. Mazatlan är värd privat-säljare bilförsäljning, så se till att kontrollera snabbköpet klassificeras styrelser för flygblad.
4.
Köpa en bil. Som någonstans, är en privat säljare i Mazatlan område hämta dig ett bättre pris än att köpa från en återförsäljare eller bil parti. Tyvärr kunde köpa från en främling också resultera i ett bil som har stulits eller riskerar att bli övertagen grund av bank eller regering panträtter. Samla en titel tillsammans med din köpebrevet, och grundligt undersöka säljaren.
5.
Registrera din nya bil. Den Banorte om Rafael Buelna eller Recaudación de Rentas av akvariet kan du betala alla tillbaka anmälningsavgiften och kommer att sända "Tarjeta" (registreringsbevis) och sticker till dig med post. Du kan också fylla i formuläret online (se Resurser). Ange ditt nummer registreringsskylt och betala via PayPal.

Tips och varningar


 • För att undvika ytterligare årliga fordonsskatter, köpa bil som är mer än 10 år gammal.
 • Mexikanska auto försäkringar krävs om du kör ett amerikanskt eller mexikansk klädd bilen.
 • Bär ditt försäkringsbevis med dig hela tiden, eller riskerar att tillbringa en natt i fängelse.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en begagnad pickup
  hur man beräknar moms på en bil
  hur man köper översvämning märkesbilar
  information om att köpa en ny bil
  tips om att köpa en bil från en uthyrningsfirman
  en lista med hybrid stadsjeepar
  2000 nissan Xterra information
  Colorado citron lagar
  hur man köper en begagnad bil
  ny bil shoppingtips