hur man köper en bil i Delaware

hur man köper en bil i Delaware

I spänning och rusa av att köpa en ny bil, inte försumma detaljerna. Processen med att köpa en bil i delstaten Delaware består av två steg: att överföra titel och registrera det i ditt namn. Var och en av dessa uppgifter är att fylla i formulär som staten Institutionen för motorfordon, som kräver att du (eller någon köpare) för att visa bevis på försäkring, identifiering och betala några avgifter

Du behöver:.
Automotive ansvar försäkring.
Pengar eller /s för avgifter.
Körkort eller två handlingar som styrker Delaware hemvist.

överföring av äganderätten på avdelning


1.
Kontrollera att "Säljaren" namn på titeln stämmer med namnet på den person eller organisation som säljer du bilen. Enligt lag förbjuder Delaware varje avvikelse, och Delaware Institutionen för motorfordon (DMV) varnar för att du kan bli utsatt för bedrägeri.
2.
Gå "Avsnitt 1" i titeln efter det att säljaren har undertecknat den och gick in i "datum för försäljningen", "inköpspris" och fyllde i "Vägmätare Disclosure" på baksidan av titeln.
3.
Fyll i ditt namn och adress i rutorna i avsnitt 4, "köparens ansökan" och sedan datera och underteckna det avsnittet. Ange namn och adress på eventuell finansiering byrå som en panträtt i fordonet i 3 §, om tillämpligt.
4.
Se till att säljaren har angett rätt namn och adress på "Säljare rapport av försäljning. " Observera: du behöver inte skriva under dokumentet
5
ta fordonet titel från säljaren. . . Du kommer att behöva ta detta dokument till DMV för att registrera bilen i ditt namn. .

Slutför Äganderättsöverföring och registrering på DMV


1
Vidta följande till det lokala DMV kontor: ett kort från din auto försäkringsbolag som bevisar att man har ansvarsförsäkring, bilens titel, ett körkort eller två objekt som styrker hemvist i staten Delaware (t. ex. en räkning eller inteckning) och kontanter eller värdepapper för fastställda avgifter (se steg 3 i detta avsnitt).

2.
Betala DMV de avgifter som krävs för att föra över äganderätten och registrera din bil. Om du köpt fordonet utan finansiering eller kvarstad, måste du betala $ 25, plus en "handling fee" som uppgår till 3,75 procent av det nationella Dealer's Association Automotive (NADA) andrahandsvärde för din bil. Om du har köpt fordon med en lien, måste du betala $ 35 plus 3,75 procent dokumentet avgift.
3.
Har DMV inspektera bilen eller visa dem en ifylld blankett MV-212 från en återförsäljare. Delaware krävs att alla bilar som säljs genomgå en inspektion på DMV. Om du köpt en bil från en återförsäljare, återförsäljaren kommer att ha slutfört detta steg för dig.
4.
registrera fordonet genom att fylla i rätt format, vid DMV och betala $ 40. Om du köpt en bil från en återförsäljare, återförsäljaren kommer att ha slutfört detta steg för dig.
5.
Skaffa en registreringsskylt ("taggar") för din bil från DMV genom att fylla ut en lämplig form (varierar beroende på statusen för de fordon) och betala avgift för "taggar", som varierar beroende på vad du väljer (du måste betala minst $ 10 att få tillfälligt taggar medan du väntar på DMV på mail som du en registreringsskylt). Har du köpt din bil från en återförsäljare, kommer de att ha slutfört detta steg för dig.

Tips och varningar


 • Kontrollera röda flaggor på titeln, t. ex. orden "översvämning", "räddning", "ombyggda" eller "återställd bärgningen. " Dessa villkor anger tidigare skador på fordonet som har "uppgick" det för försäkring köp och huruvida bilen återuppbyggdes efter en sådan händelse. Kontrollera också tecken på vägmätaren manipulation (se referens 2).


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en bil lån på 18
  hur man kan räkna bilen leasingavtal
  hur man hittar en Kia återförsäljare
  specifikationer för ett 1994 Nissan Sentra XE
  hur man kan kontrollera för en bärgning titel
  hur man hittar en bil ägare
  hur avkoda VIN på Mopar muskel bilar
  hög körsträcka 4x4 SUV
  Washington State ny bil för återvändande
  information om en 1999 Toyota Camry le 4-cylindrig