hur man köper en begagnad bil

hur man köper en begagnad bil

En begagnad bil, även kallad en begagnad eller begagnade bil, en bil som har tidigare ägts av någon annan. Att köpa en begagnad bil är ibland det bästa och billigaste sättet att äga ett fordon. Begagnade bilar säljs på många olika sätt, bland annat genom ett märkes återförsäljare (till exempel, Honda, Toyota, BMW, etc. ), en oberoende återförsäljare eller en privat fest

märkes Generalagenterna


1.
Många återförsäljare kommer att sälja begagnade fordon. Om du redan inställd på att köpa ett visst märke och /eller modell, kan gå via en återförsäljare vara perfekt för dig. Först måste du veta vilken modell du vill köpa.
2.
Besök närmaste återförsäljare och träffa en mäklare. Några viktiga frågor att ställa rör fordonet historia, prissättning jämförelser med andra modeller, garanti och utökade garanti, och serviceplaner.
3.
Testkörning. Se till att du gillar det som du kör det.
4.
Inköp. Om du gillar det, köp den. Var noga med att begära betalning alternativ om du behöver vara på en plan.

Fristående återförsäljare


1.
Att gå igenom en oberoende återförsäljare är ett annat populärt alternativ, särskilt Om du inte inställd på ett visst märke eller modell. En oberoende återförsäljare som CarMax (carmax. com) kommer att ha en mängd olika märken och modeller för dig att välja mellan.
2.
Besök närmaste återförsäljare och träffa en mäklare. Du kommer också att behöva ställa de viktiga frågorna om fordonet historia, prisjämförelser med andra märken och /eller modeller, garanti och utökade garanti, och planer service.
3.
testkörning. Se till att du gillar det som du kör det.
4.
Inköp. Om du gillar det, köp den. Var noga med att begära betalning alternativ om du behöver vara på en plan.

Privat fest Försäljning


1.
Du ofta kan hitta de bästa erbjudandena genom en privat part. Många gånger, dessa människor är ivriga att sälja sina fordon, så kan du hitta en hel del. Du kan hitta privat part försäljning via annonser i tidningar eller på nätet.
2.
Träffa den privata parten säljaren vid en gemensamt överenskomna platsen. Se till att du ta med en vän med dig och se till att du ska träffa på en offentlig plats för din säkerhet. Du bör fråga om fordonets historia, särskilt om det varit i en olycka eller flera olyckor. Om det har, begära att pappersarbete från butiken där fordonet genomgick reparationer. Se också till att du frågar om fordonet fortfarande är i sin ursprungliga eller förlängd garanti, och huruvida det har varit lönat sig.
3.
Provkör den. Håll utkik efter något som kan vara ovanligt.
4.
Köp bilen om du gillar det. Kontrollera att du har en detaljerad försäljningsavtal utarbetats. Du kan nå en överenskommelse prover på nätet (se referens avsnitt).
5.
Växla pengar. Du och den privata parten att sälja bilen kommer att behöva enas om metoden för köpet. Detta kan inkludera direkt insättning, en kontroll, checkar kassör, kontanter eller en postanvisning. Besluta om vad som är den bästa vägen för er båda.


Relaterade artiklar


2007 toyota corolla garantiinformation
fordonspriset rapport historia
hur man beräknar värdet av en begagnad bil
information om att köpa en ny bil
Skillnaden mellan 2005 & 2006 Mustangs
information om 1994 Jeep Cherokee Laredo
1991 ford mustang 4-cylindrig prestanda
hur man köper en begagnad bil på Irland
hur man kan jämföra bil köper & leasing
hur du köper bärgade bilar i Kalifornien