hur du importerar en skoter

hur du importerar en skoter

Importera en skoter innebär en heltidstjänst av dokumentation, godkännanden och jagar olika relaterade tillstånd. I vissa avseenden, om en person aldrig har upplevt processen innan, det kan vara mycket förvirrande med alla byråkratiska ändar som behöver bindas upp på rätt sätt. Däremot kan de hinder inte ignoreras-många av regeringens och anpassade organ som är inblandade kan beslagta en scooter om dess pappersarbete inte har alla de rätta uppgifterna och tillstånd

Du behöver:
Computer
. . Internetuppkoppling.
Särskilda former.
Penna.
Porto.
Kuvert.
Tel.
Cash.

tidigare arrangemang


1.
Ordna med transport av skotern att avlastaren i sitt ursprungslandet. Föreskriva och planerar att placera skotern i en container som kommer att skydda den. Samordna pågående kommunikation med din speditör säljaren att meddela dig när skotern har kommit fram till destinationen hamnen. Förutse tullen screening vid införselorten till ditt land, ställa ytterligare sjöfarten till ett tullkontor nära dig om det är långt borta.
2.
överväga att anlita en kommersiell tullombud att manövrera genom de olika stegen och pappersarbete för dig och ta itu med tulltjänstemän.
3.
Kontrollera att du har all nödvändig dokumentation för att identifiera din scooter. Behåll en kopia av konossementet, skotern köpebrevet till dig, främmande registreringshandlingar och andra handlingar i fordonet inklusive försäkringar. Fyll i och har klar den federala Naturvårdsverket form 3520-1 (utsläpp clearance) och Department of Transportation form HS-7 (säkerhetsavstånd). Hitta dokumentation som visar skotern uppfyller federala undantag eller uteslutningar förutse frågor från tulltjänstemän. Ordna för sjöfarten genom en oberoende kommersiell importör om du vet i förväg din skoter inte kommer att uppfylla avgaskraven.

Leveransprocessen


1.
Ge skoter en bra tvätta med tvål och vatten. Se till att spraya och rengör underredet av skotern ordentligt. Ta bort alla duk, smuts eller skräp som kan ha deponerats. Leta efter fel, skadedjur eller utländsk mark kan orsaka jordbruket agenter att beslagta skotern över.
2.
Strap din scooter ner ordentligt inne i container med justerbara remmar motorcykel. Lägg vaddering runt kroppen för att undvika repor under förflyttning. Ta bort all personlig egendom från skoter och handskfacket.
3.
Betala någon tull skatteskulden för scooter föremål för import fordon (antingen en fast avgift eller 2,4% av försäljningspriset för motorcyklar och skotrar) till avsändaren i förväg eller till tullen vid ankomsten. Ansök om din $ 400 tull undantas om du är en U. S. hemvist. Skriftligen bekräfta att fordonet kom med dig när du kommer tillbaka, det är för personligt bruk, och att du köpte den samtidigt på din resa.
4.
Arkiv Department of Transportation form DOT HS -7 (försäkran om att fordonet uppfyller kraven i USA säkerhet lagar). Skriftligen bekräfta att skotern uppfyller alla relevanta säkerhetsföreskrifter. Påpeka tillverkaren certifikat på skoter till tullombud vid behov. Tullklareras och transporter din skoter hem.

Tips och varningar


 • förordningar och federala lagar om import av fordon ändras ofta. Rädda dig själv en frustrerande misstag och forskning gällande lagar skotrar innan du importerar en. Både den federala Naturvårdsverket och Department of Transportation har en kritisk inverkan på import framgång.
 • Många utländska fordon inte uppfyller federala regler och normer. Använd skepsis när man överväger rapporter från utländska säljare att deras fordon har inga problem att importeras efter förskottsbetalning för alla avgifter och skatter. Om en skoter är som har hittats av tullen i strid utan möjlighet att ändra det, kommer det att vara exporteras eller förstörs.


 • Relaterade artiklar


  hur man spåra en fordonsägare
  typer av bränslesnåla bilar
  hur man köper en försäljning av ägaren bil
  hur man hittar en mercedes
  om honda LX 1998
  Buick Lucerne vs Chevrolet Impala
  hur man hittar en begagnad lastbil till salu
  honda överföringsproblem
  hur man kan undvika en skatt lyx fordon
  hur man får grossistledet värdet av ett fordon