Hur identifierar jag en 1969 års Pontiac GTO domare?

Hur identifierar jag en 1969 års Pontiac GTO domare?

På grund av den intensiva konkurrensen mellan beslutsfattare muskel bil för försäljning, och eftersom GTO hade släppts fem år tidigare 1964 hade försäljningen för standard GTO började falla av 1969. Som ett resultat, skapade Pontiac referentens tilläggspaket. För $ 332, kunde GTO köpare omvandla standardversionen av bilen i en muskel bil som kunde konkurrera med sina konkurrenter på den öppna marknaden. Identifiera 1969 GTO Judge genom att leta efter tillägg kännetecken som skiljer den domare från standard GTO.
1
Identifiera året märke och modell på bilen i fråga. . . Eftersom Pontiac gjorde domaren tillägg tillgängliga från 1969 till 1971, undersöka bilen titel, om sådana finns, se till att du i själva verket undersöker 1969-modellen. Du kan också behöva söka efter fordonets chassinummer (VIN) för att identifiera bilen.
2.
Leta upp dekaler på domaren. Pontiac la Ram Air dekaler på sidorna av huven skopor, domare dekaler till framskärmarna och mångfärgade stift strippa som löper från framskärmen till C-piller.
3.
Undersök baksidan av bilen för att avgöra om bilen har eller har haft, en spoiler. Den GTO Judge har en 60-tums spoiler över locket av stammen. Om spoilern har tagits bort, titta in i bagageutrymmet för bevis, såsom skruvhål, att det var en gång fäst.
4.
Undersök bilens interiör särskiljande domare egenskaper. Vissa GTO domare hade en liten emblem på handskfacket. Pontiac annullerat emblem för en kort tid, och det kan inte finnas i alla domare. Dessutom hade bilar med manuell växellåda en T-formad växelväljarkulissen.
5.
Kontrollera motortypen. En standard GTO var utrustad med en 350-hästkrafter, 400 kubik-tums motor. Pontiac uppgraderat sin domare till att omfatta Ram Air motorer av olika storlekar, beroende på vald uppgraderingen. En grundläggande Domare var utrustad med en Ram Air III --- ett högt flöde, 366-hästkrafter. Ett uppgraderat Ram Air IV fanns också, som gick på 370 hästkrafter. Närvaro av någon Ram Air motor indikerar en domare uppgradering.


Relaterade artiklar


infiniti g sedan 2005 inredningsdetaljer
hur du använder din bil som en delbetalning för en begagnad bil
om att köpa bilar bank reporäntan
Ta reda på vilken typ av bil är bäst att köpa
Definitionen av en återförsäljare faktura
staten Maine krav auto titel
GM specifikationer för 1991 års Cadillac DeVille
hur man köper en ny bil med statliga
Ford Taurus överföringsproblem
Hur man söker auto information & historia