vad betyder "det är ingen garanti" på en begagnad bil menar?

vad betyder "det är ingen garanti" på en begagnad bil menar?

Ett fordon som säljs i "befintligt skick" eller utan garanti är just det: kommer inga reparationer omfattas av återförsäljaren. Köparen är ansvarig för eventuella fel eller reparationer efter försäljningen. Detta meddelande är ofta finns på FTC klistermärke, ett meddelande som förutsätts av återförsäljare enligt Federal Trade Commission Bil Regel

Kostnad

Fordon som inte har någon garanti ofta är billigare och prissatta att sälja. När det gäller kostnader reparation, kan det billigare priset inte värt det.

förlängd räckvidd

Du kan köpa en förlängd garanti, vanligtvis i samband med köpet. Att köpa fordonet utan ett självklart betyder att du är ansvarig för alla och alla reparationer. Den kan vara värt att betala för en utökad garanti för en begagnad bil, eftersom man aldrig vet vilken typ kostnader du kan ha ådragit sig.

Mekaniska problem

ta bilen till en mekaniker innan du köper är en bra idé så är /ingen garanti fordon, det potentiellt kan spara dig mycket pengar. En utbildad mekaniker kan avgöra hur väl fordonet togs om hand, om reparation krävs omedelbart eller om någon signifikant reparationer har redan avslutats.


Relaterade artiklar


hur handeln ett fordon med ett ombyggt titel
Hur lär jag om Dodge Charger?
vad är en dokumentation avgift för att köpa en bil?
Skillnaden mellan 2005 & 2006 Mustangs
en inspektion checklista för en bil
hur man kan räkna bilfinansiering
Hur hittar jag en begagnad krona?
hur du importerar bilar från Japan för uk
top dyraste bilar
hur man beräknar BSFC