tips om att köpa en begagnad bil från en bilhandlare

tips om att köpa en begagnad bil från en bilhandlare

Köpa en begagnad bil från en återförsäljare har sina för och nackdelar om man jämför med en privat försäljning köp. Medan återförsäljare kan garantin ditt fordon, tillhandahålla finansiering och erbjuder eftermarknaden artiklar, allt till salu på ett återförsäljaravtal markeras upp i pris. Ställa de rätta frågorna och forskning innan du köper-detta kan sätta mer pengar i fickan och mindre i återförsäljaravtalet talet.

fordon historia Kolla

Innan du accepterar att priset eller köp, be att få se en rapport fordon historia för den bil du är intresserad När du köper från en privat säljare, är det oftast ett säkert kort att säljaren var den registrerade ägaren av fordonet och har titeln i hand. Återförsäljarna har tillgång till auktionen och uthyrning inventering, som omfattar repossessions, tidigare hyror eller fordon från andra stater. Om du upptäcker att fordonet var en hyra, du har mer utrymme och bättre anledning till förhandlingar. Faktum är att om du skulle kontakta en uthyrningsfirman att köpa en begagnad hyra direkt, kan du köpa förmodligen det fordon för vad dealern betalats. Alltid begära att ett fordon historia rapport, som ska ges till dig gratis på ett återförsäljaravtal. Om fordonet inte handlas av en enskild person, köpte återförsäljaren förmodligen den för mindre än normalt grossistkostnaden.

Bil prissättning

De flesta bilar på en återförsäljare parti märkas upp, även om vissa inte. Alltid forskning priset på en bil du tänker köpa och aldrig betala pris. Medan många återförsäljare erbjuder visa värden på ett fordon så att du kan döma prissättning själv, försöka lämna återförsäljaravtalet att göra det på egen hand. Vissa återförsäljare sätta in extra alternativ för att öka detaljhandeln värde eller ändra postnummer av samma anledning. Till exempel, Hollywood, Kalifornien värden är mycket högre än de någon annanstans. Om dealern insisterar på att köra rapporten, se till att du matar in informationen. Om forskning värde på egen hand, använder NADA guider eller Edmunds webbplats för att hitta dina värderingar. Använd inte det lägsta värdet,. Använda både och komma med ett genomsnittligt antal

månatlig betalning

När du presenteras fordonet kostnad från en återförsäljare, är det oftast i form av en månatlig betalning. Naturligtvis ser månatliga överkomliga mycket billigare än den totala kostnaden. Medan du bör ägna särskild uppmärksamhet till din budget, fokusera på den totala kostnaden för ett fordon med skatter och avgifter inkluderade. När handlaren är att trycka på en månatlig betalning, be att få se det totala priset före finansiering. Bli inte förvånad om det finns extra avgifter ingår, till exempel en garanti eller lackskydd. Några dolda avgifter framkommer när man diskuterar totala priset. Förhandla om priset, inte på månatlig betalning.

Dealership Resultat

Generalagenterna tjäna pengar på ett sätt du inte skulle förvänta sig. Om du använder ett återförsäljaravtal för finansiering, kan han markera din kurs att göra en vinst från långivaren. Få ett lån lånelöfte på egen hand av detta skäl. Ge återförsäljaren en chans att slå din takt, och hon kan nog. Även eftermarknaden objekt är överlåtbara, liksom. Artiklar som erbjuds dig på ekonomiavdelningen, såsom fordon tillbehör eller en förlängd garanti, är markerade i pris. Ekonomiavdelningen i återförsäljaravtalet är ofta det mest lönsamma.


Relaterade artiklar


hur man kan jämföra konvertibler
hur man köper en ny bil för mindre än prislappen
michigan citron lag riktlinjer
topp sport sedaner
hur man kvalificera sig för en bil leasing
Tips för att köpa en ny bil eller annat fordon
vad är markup på nya bilar?
ny bil prisinformation
hur man köper en förlängd bil garanti
registreringsskylt lagar i Ontario