specifikationer för 2007 BMW Z4

specifikationer för 2007 BMW Z4

BMW Z4 är en klassiskt inredda sportbil förenar lyx och prestanda. Med sin långa motorhuven, kort stam och aggressiv front, är det Z4 omedelbart igen som en snabb, rolig och spännande bil

Motor

Alla 2007 Z4s har BMW rak sexcylindrig, tre liters motor. Den regelbundna mängd av denna motor gör 215 hästkrafter tillsammans med 185 pund-fot av vridmoment och finns i botten Z4. Den högre prestanda version, kallad 3,0 si, ger 255 hästkrafter och 220 pund-fot av vridmoment, trots behålla samma cylindervolym och grundläggande motor.

Karossutformningar

Fordonet var tillgängligt som en hardtop eller en cabriolet, med båda versionerna med två säten och samma element drivlinan. Det konvertibla version har en trasa topp som manuellt drivs i basmodellen och elektriskt styrda i dyrare premie version. Både mjuka toppar har en uppvärmd bakrutan i motsats till en plast bakruta som finns på många billigare cabrioleter.

Performance

Alla Z4s har en sexväxlad manuell växellåda som standard och en sexväxlad automatlåda som tillval. Den 3,0 si med en manuell växellåda är den snabbaste versionen, som går från noll till 60 miles per timme på i 5,6 sekunder. Fordon med manuell växellåda är klassade vid 20 mpg i staden och 29 mpg highway. Den automatiska växellådan blir något bättre bränsleekonomi har fått 21 och 30 mpg, respektive.


Relaterade artiklar


bil hyra regler i Kanada
specifikationerna för ett 95 honda
Vilka är citron lagar för att köpa begagnade bilar?
hur man kan jämföra nya SUV: ar
hur man köper en bil utan titel
tecken på ett förlist bil
define billeasing
Hur importerar jag en begagnad Lamborghini till Irland?
hur man kan jämföra sedaner
vad är ett företags flotta hyra bil?