kompakta suv specifikationer

kompakta suv specifikationer

De kompakta SUV är den minsta av SUV-segmentet av fordon som innehåller mellanstora och full-size modeller. Fyrcylindriga motorer tränger undan mindre än 3 liter makt mest kompakta stadsjeepar

Du behöver:.
Computer
Internet-anslutning.
Särskilda former.
Penna.
Porto.
Kuvert.
Tel.
Cash.

Motor

2010 Ford Escape och 2010 Toyota RAV4 är typiska samtida kompakta stadsjeepar. The Escape är utrustad med in-line fyrcylindrig motor deplacerande 2. 5 liter och genererar 171 hästkrafter. Den RAV4 har en 179 hästkrafters 2,5-liters rak fyrcylindrig motor. The Escape och RAV4 också komma in hybrid modeller med hjälp av traditionella bensindrivna motor tillsammans med en elmotor för att öka bränsleeffektiviteten.

Storlek

Ford Escape är 174,7 inches lång och har ett 103,1-tums hjulbas . Det står 67,8 inches tall och är 71,1 inches bred. Det RAV4 är något längre, med en total längd på 181,9 inches, medan dess axelavstånd är också marginellt längre än Escape på 104. 7 inches. Den RAV4 är 66,3 cm hög och 71,5 cm bred.

Bromsar och fjädring

2010 Escape och RAV4 har två ventilerade skivbromsar fram. The Escape har trummor i bak, medan RAV4 är bakre skivor. Båda stadsjeepar har front oberoende stag system med spiralfjädrar och stegfötter. The Escape bakre suspension är en multi-länk oberoende system. Den RAV4 har ett nyckelben bakhjulsupphängning.


Relaterade artiklar


hur du importerar en Toyota MR 2 Spyder till Kanada från oss
hur man får en tallrik transportör licens i New York
bil köper tips i Indien
Vad är infiniti 2001 qx4 specifikationer?
hur man bygger en egen Chrysler 300
När är bästa tiden att köpa en ny bil?
hur du uppgraderar din bil hyra
hur man köper en lastbil på prislappen
hur man hyra GM vechicles
hur man köper en bil privat med statliga