hur man köper skräp bilar i Alabama

hur man köper skräp bilar i Alabama

Köpa skrotbilar i Alabama kräver inte att du spendera timmar av tid bedriva tråkiga forskning i en företagskatalog. Med intåget av Internet, har hundratals webbplatser beskäras särskilt ägnas ansluta dig, konsumenten, med junkyards utspridda bland staten Alabama. När du har hittat den perfekta skräp bil för dig, köper det helt enkelt en fråga om att landa på ett skäligt pris, samla titeln och registrera den hos staten. Köpa skrotbilar i Alabama ger en utmärkt möjlighet för dig att förvärva några potentiellt kan uppgraderas eller reparera fordon eller delar.
1.
Hitta en lokal soptipp i Alabama med någon av ett antal online Alabama skroten kataloger, inklusive AlabamaJunkyards, användardelen Centrals Alabama sidan Junkyard Dog's Alabama sida eller Alabama Business Directory. Du kan också hitta bilskrotar i Alabama med din lokala gula sidorna eller andra fysiska telefon och företagsregister. Online kataloger som AlabamaJunkyards du kan skicka in en del eller bil begäran, som sedan skickas ut till hundratals Alabama junkyards och varv bärgning som deltar i AlabamaJunkyards konsortier.
2.
Kontakta skroten eller junkyards du har identifierat med hjälp av kontaktinformationen som de online Alabama skroten katalog. Om du har använt omvänd sökning eller begära alternativ finns tillgängliga om du online Alabama skroten konsortier som AlabamaJunkyards, helt enkelt vänta på svar från en representant från ett skrotupplag eller bärgning gård som har ditt skräp bil.
3 .
Förhandla med skroten representant om prissättning av din valda bil. Eftersom bilen inte är ny eller certifierat används finns det ingen lägsta köpesumman regleras av delstatsregeringen i Alabama som det skulle vara med en ny bil. Köpslående kan du nå lägsta möjliga pris innan köp.
4.
Secure ett intyg om titel genom ett utsett ombud i Alabama Department of Revenue. Vanligtvis utsedda ombud arbete i komplex som huserar Alabama Institutionen för motorfordon eller AAA.
5.
Registrera din bil med utsedda samma agent för Alabama Department of Revenue. Eftersom du inte köper ett nytt fordon är agenten skyldig att inspektera fordonet, så du behöver att antingen köra eller bogsera skräp bilen till DMV eller AAA kontor.

tips och varningar


 • Secure en bogsering släpvagn om bilen du köper är så hanteras som skräppost att den inte kan säkert köras.
 • Du inom 20 dagar efter köpet av bilen för att registrera den med Alabama Department of Revenue eller du kommer att vara i strid med skattelagstiftningen i delstaten Alabama.


 • Relaterade artiklar


  hur du sparar till en bil
  lagar för privat auto försäljning
  Illinois Begagnad bil lagar
  hur man köper en smart bil i Kanada
  Hur konvertera MPL till mpg
  vad exakt är en bil’s drivlina?
  hur man tillbaka en hyrd bil att Chrysler
  specifikationerna för en 1988 Toyota Supra
  hur man genomför en kostnadsfri check bil historia på Irland
  hur räkna ut skatten, titel och etikett för en begagnad bil