hur man köper och vann bilar i södra Kalifornien

hur man köper och vann bilar i södra Kalifornien

Många ideella företag accepterar begagnade bilar som donation. Om du bor i södra Kalifornien, flesta av de använda donerade bilar hamna på auktionen block. Om du kvalificerar dig som en behövande mottagare kan du köpa bilen från en lokal välgörenhet. Köpa direkt från en lokal välgörenhet kan potentiellt spara låginkomsttagare hundratals dollar från marknaden värdet på bilen
1.
Ta reda på om du är berättigad att köpa en bil och vann. Ring lokala välgörenhetsorganisationer för att se om de säljer sina donerat bilar och att få information om ansökningsprocessen. Gå online och besök Opportunity Cars, ett nätverk av mer än 150 ideella organisationer som hjälper kvalificerade, låginkomsttagare köpa begagnade fordon. Använd deras "Program Locator" för att hitta ett program nära dig.
2.
Uppföljning med lokala välgörenhetsorganisationer. Besök ideella organisationer i södra Kalifornien grannskapet för att låta dem veta att du letar efter ett donerat fordon. Några av de större välgörenhetsorganisationer i södra Kalifornien med program bil donation är: Röda Korset, Habitat for Humanity, volontärer of America, goodwill och Katolsk Karismatisk USA. Du kanske vill besöka en lokalavdelning i en rikare stadsdel där väl underhållna fordon är mer benägna att vara bland de donationer.
3.
Gå till en bilauktion. De flesta fordon som doneras till välgörenhetsorganisationer hamna på lokal bilauktioner. De välgörenhetsorganisationer kan sedan ta pengarna och använda den för att främja organisationens tjänster och uppdrag. Squidoo. com listar alla offentliga bilauktioner i södra Kalifornien.

Tips och varningar


 • Om du funderar på att köpa en bil och vann på en auktion, kom ihåg att dessa fordon kommer "som den är. "Även om många människor donera sin bil för att hjälpa andra, vissa bara vill bli av med en clunker.


 • Relaterade artiklar


  Hur bilen titlar arbete?
  md fordonssäkerhet kontrollkrav
  förteckning av hybrid awd fordon
  hur man köper en begagnad bil
  vad som inte ingår i en GM-fabrik garanti?
  Hur hittar jag en begagnad Ford Escape?
  hur du returnerar en begagnad bil i Indiana
  vad är återförsäljare förhalningsrättigheter på honda överensstämmer?
  hur man beräknar mina månatliga långfristiga lånet bil
  hur man ska värdera nya bilar