hur man köper en ny Dodge Challenger

hur man köper en ny Dodge Challenger

Att köpa en ny Dodge Challenger är spännande, speciellt om du går in i världen av muskel bilar för första gången. Debuterade 1970 var Challenger Chrysler svar på Chevy's Camaro och Ford Mustang. Gör din hemläxa när man överväger någon ny bil, men framför allt en bil som Dodge Challenger. Se till att det är rätt bil för dig och passar din livsstil. Den nya Challenger har en exotisk utseende och band personlighet. Kollar det kommer att bli en process som du måste vara ordentligt förberedda.
1.
Läs om alla alternativ på Challenger. Till exempel avgöra om en automatisk växellåda eller en femstegad modellen är rätt bil för dig. Bestäm om du behöver alla "klockor och visselpipor" och vad du kan göra utan. Besök Dodge hemsida långt innan du ser en återförsäljare att få en uppfattning om vilken typ av anpassningsbara funktioner du vill på din bil. Tänk på att ju fler alternativ du lägger till, desto högre pris för bilen.
2.
Provkör Challenger. Detta är absolut ett måste. Du kanske har ditt hjärta inställt på den här bilen, men när du kör det du vet säkert om det är bilen för dig. Att köra bilen innan att viktiga beslut kommer att avgöra om du känner dig bekväm körning den här typen av bil. Ta ut på motorvägen för att se hur den hanterar vid höga hastigheter. Kör luftkonditionering i full fart, och kolla in alla egenskaper.
3.
Ring din försäkringsagent. Du måste upptäcka innan du skriver på den streckade linjen om din försäkring kommer att bli väsentligt högre. Försäkring kan bli dyr för muskel bilar och du inte vill ha några obehagliga överraskningar.
4.
Consult och forskning online webbplatser för konsumenter opinionsbildning. Sajter som Consumer Reports är neutrala och ge bästa möjliga information om tillförlitlighet och funktion av bilen. Det finns bloggar på nätet skrivna av personer som redan äger en Dodge Challenger. Läsa dem kommer att ge er en inblick i ägarens tillfredsställelse med bilen. Du kommer också att kunna hitta närmaste Dodge återförsäljare i ditt område.Det finns regionala bil klubbar för ägare muskel bil. Delta i en bil visa och chatta med en Challenger ägare som kommer att släppa in dig på för-och nackdelar med att äga denna bil. Prata med en mängd olika bilägare att få den riktiga scoop på bilen.
5.
Besök mer än en återförsäljare för att hitta den bästa, särskilt om du väljer att handla i en fordon för Challenger. Förhandla om priset innan du stänger affären på din nya Dodge Challenger. Genom att besöka Dodge webbplatsen före affärens får du lära dig om några incitament eller specialerbjudanden Dodge bolaget kan vara igång. Var noga med att be återförsäljaren om alla incitament som kan finnas tillgängliga för köpare av nya bilar.
6.
Köp din bil i slutet av året. Återförsäljare är mer motiverade att minska sina lager av gamla modeller innan föra ut de nya modellerna. Besök online rådgivning platser för rekommendationer om bästa tiden att handla i en gammal bil på en ny, det bästa sättet att finansiera ditt nya Dodge Challenger och andra bil-köpa strategier.

Tips och varningar


 • vissa alternativ, såsom farthållare eller satellit radio, kan läggas till efter köpet. På så sätt kan du betala direkt för dessa funktioner och inte lägga dem till den slutliga kostnaden för bilen, vilket kommer att öka dina betalningar.
 • Dodge Challenger, som alla muskel bilar, inte hushålla på gas. Ju större motor, desto mer resor du gör till bensinstationen. Eftersom gas fluktuerar, beakta detta innan du gör dina inköp.


 • Relaterade artiklar


  hur man transportera en begagnad bil från en privat fest med statliga
  Hur ansöker jag om Mississippi fordon titel?
  konsumentlagstiftning för begagnade fordon i Quebec
  hur man köper en begagnad bil och hur mycket att göra avdrag för en bil som förlist
  hur man använder ett fordon vin
  hur man avboka en utökad garanti om bilen
  Hur får man en titel för en bil med ett köpebrev
  vad är en dockningsstation avgift när man köper en bil?
  Hur får man en bil med dålig kredit historia
  hur du tar bort återförsäljare dekaler från en automatisk