hur man köper en lånad bil

hur man köper en lånad bil

Oavsett om du körde en lånad bil som du blev kär i eller bara vill ha en bra affär, Bil Återförsäljare säljer sina lånad bilar och ofta till rabatterade priser. Lånad fordon drivs av kunder som väntar på sin bil i tjänsten eller när deras nya bil tas fram för inköp. Om du köper en lånad vård, kan du förvänta dig att ta över resten av tillverkarens garanti, även om det finns miles på lånad bil när du tar besittning

Du behöver:.
Dator.
Internet-anslutning.
Särskilda former.
Penna.
Porto.
Kuvert.
Tel.
Cash.


1.
Gå till tillverkarens webbplats för lånad fordonstyp du vill köpa för att hitta ett antal återförsäljaravtal telefon och adress, om det behövs. Ring i förväg för att kolla lånad bil tillgänglighet.
2.
Be försäljaren representant att skicka dig information om lånad fordon du har att välja mellan. Om du redan vet vilka fordon du är intresserad av, boka tid för att provköra den. Återförsäljaren kan behöva ordna att fordonet skall vid återförsäljaravtalet vid den tid du besöker.
3.
Besök återförsäljaravtalet för att inspektera lånad bil du valt. Ta det för en provkörning. Se till att du kontrollerar trafikarbete när du kommer tillbaka till generalagenten.
4.
Inspektera fordonets Dings, bucklor och repor. Kontrollera att det inte finns några trasiga bitar inne i bilen och kontrollera att säkerställa att reservdäcket är på plats. Ombesörja att fordonet granskas av en mekaniker om du vill.
5.
diskutera prissättning efter att du har bestämt att fordonet är den som du vill. Be att få se fönstret klistermärke att bestämma din rabatter och se till att du sparar pengar genom att välja lånad bil. Generellt sett är 15 cent per kilometer över 500 miles på vägmätaren en rättvis rabatt i bilens tillverkarens tidigare pris (rekommenderat pris).
6.
Överens om prissättningen med din säljare . Fyll i ett finansiellt programmet om du använder återförsäljare för utlåning eller gå till din bank för att få en bank check eller kontanter för köpet.
7.
boka tid för att underteckna handlingar och att ägandet av lånad fordonet. Om dealern gör, kanske du kan ta bilen hem samma dag. Komplettera din låneavtal, om nödvändigt, ditt tillstånd motorfordon pappersarbete och ta ansvar för din nya bil.

Tips och varningar


 • Jämför ny bil prissättning till priset av din lånad bil. Det kan vara bättre för dig att köpa en ny bil med en längre garanti än att köpa en lånad bil med körsträcka som redan finns på vägmätare.
 • ta bilen till en mekaniker för kontroll. Lånad fordon körs av många människor, och bilen kunde ha varit i olycka eller dåligt underhållna.
 • inte förväntar sig ett stort urval av lånad fordon med olika alternativ och färger. Alternativen är begränsade.


 • Relaterade artiklar


  Illinois begagnad bil försäljning lagar
  hur man köper en bil för ett litet företag
  Skillnaden mellan 2005 & 2006 Mustangs
  information för 1988 GMC Sierra
  taurus överföringsproblem
  hur man får grossistledet värdet av ett fordon
  vad är risken för hybridbil?
  förteckning över offentliga auto auktioner i Colorado
  hur man bygger en bil på internet
  om att köpa en bärgad titel