hur man köper en klassisk mercedes

hur man köper en klassisk mercedes

Köpa en klassisk Mercedes Benz kan vara en givande upplevelse, men du måste forska i särskild modell och år innan du fattar ditt beslut. Mercedes Benz bilar är kända för lång livslängd, men som alla begagnade bilar, de kan ha sina problem

Modell Forskning

Forskning tillförlitligheten i år och modell i samråd böcker, klassiska webbplatser bil och Mercedes Benz forum ägare. Liksom andra fordon, några år och modeller är mer tillförlitliga än andra. Kontrollera genomsnittliga försäljningspriser för att se till att du får en rättvis behandling.

Hitta Säljare

Leta efter privata säljare och välrenommerade återförsäljare på nätet, i lokala tidningar och tidskrifter auto entusiasten. Om din valda modellen är mycket sällsynta, tidningar och källor på nätet är din bästa insats.

Dokumentation och visa

När du hittar en prospektiv fordon, be om all service och reparation poster. Om dokumentationen inte kan produceras, överväga att hitta en annan försäljare. Se till att du har möjlighet att fysiskt visa bilen innan du köper, aldrig köpa en begagnad bil syn-osedda

Inspektion

Har en kvalificerad Mercedes Benz mekaniker eller verkstad inspektera fordonet. . Räkna med att betala för inspektion, men det kommer vara väl använda pengar att se till att du köper en pålitlig, problemfri fordon eller görs medvetna om problem som kan finnas. Om säljaren motsätter sig en inspektion, hitta en annan försäljare.

Aniticpate reparationer och underhåll

En klassisk bil behöver regelbunden reparation och underhåll på grund av ålder och avancerade körsträcka. Mercedes Benz bilar är inget undantag och kostnader för delar och arbete är notoriskt höga. Räknar med att bilen kommer att kosta pengar och planera en budget att hålla din investering titta och köra sitt bästa.


Relaterade artiklar


hur man köper en begagnad bil i Storbritannien
hur man spåra en fordonsägare
hur man kan jämföra begagnad bil specifikationer
om 2006 Volkswagen Beetle
tio saker att säga till en återförsäljare vid bilköp
fördelar och nackdelar med individuell bakhjulsupphängning fordon
hur man hittar bilvrak & lastbilar till salu
hur man beräknar licens och titel skatt
hur man köper en smart bil i Kanada
hur forskning stadsjeepar