hur man köper en begagnad bil i Virginia

hur man köper en begagnad bil i Virginia

Köpa en begagnad bil i Virginia kräver att du samla och arkivera flera handlingar med Virginia Department of Vehicles (DMV). När du köper din bil, måste du skaffa ett undertecknat titel och ett köpebrev från återförsäljaren eller en person från vilken du köpte bilen. Du behöver även ha intyg på att din bil har genomgått en besiktning stat säkerhet. När du har fått dessa dokument kan du fylla i en ansökan om en titel och registrering och besök ditt lokala DMV kontor för att registrera och titel fordonet.
1.
Köpa en begagnad bil från en auto återförsäljare eller privat fest. Se till att ha fordonet besiktigas av en mekaniker som du litar på innan köp för att säkerställa att det inte finns några obehagliga överraskningar på vägen.
2.
Erhålla titeln för fordonet från återförsäljare eller enskilda som säljer du den begagnad bil. Se till att den tidigare ägaren har fyllt i och undertecknat "Tilldelning av titeln genom Ägare" för att indikera överföring av titel äganderätt till dig. Du måste också fylla i formuläret "Ansökan om ny ägare Intyg om äganderätt och registrering" på titeln.
3.
Köp Bilförsäkringar från en leverantör som har tillstånd att bedriva verksamhet i delstaten Virginia. Virginia kräver minst giltig ansvarsförsäkring på $ 25. 000 för fysisk skada på en person, $ 50. 000 för misshandel av flera personer, och $ 20. 000 för skada på egendom. Alternativt kan du välja att avstå från försäkring och betala en $ 500 avgift när du registrerar din bil. Denna avgift gör att din bil ska registreras utan försäkring upp till 12 månader, men befriar inte dig från ansvar i händelse av en olycka.
4.
Pass ett fordon säkerhetsbesiktning. Syftet med denna kontroll är att kontrollera att bilen är i fungerande skick för säker körning. Du kan ta din bil till någon auto försäljare eller reparationsverkstad som en stor vit och blå fordonssäkerhet skylt besiktningsställe i lokalerna.
5.
Pass en avgasprovet. Ett utsläpp försök krävs endast om du bor i Arlington, Fairfax, Loudoun, prins William, eller Stafford län, eller om du bor i staden Alexandria, Fairfax, Falls Church, Manassas, eller Manassas Park. De flesta verkstäder kan administrera testet och meddela resultaten av testet till Virginia DMV.
6.
Ladda ner och fylla i en ansökan om äganderätt och registrering, form VSA 17A. Detta formulär kan hittas på Virginia DMV webbplats. Du kan också få en kopia av denna form från ditt lokala DMV kontor.
7.
Registrera och titel din bil på din lokala DMV kontor. Ta det ifyllda formuläret VSA 17A, det ursprungliga fordonets titel, försäkringsbevis, bevis på din adress, till exempel en löne-stub eller elräkning, bevis på ditt fordon säkerhetsbesiktning och ett köpebrev som anger hur mycket du betalat för ditt fordon .
8.
betala tillämpliga tilldelningen och registreringen avgifter. I september 2010, måste du betala en registreringsavgift på $ 40,75 om din bil väger mindre än 4000 pounds, $ 45,75 om din bil väger mer än 4,001 pounds, och $ 51,75 om ditt fordon är en pickup som väger mellan 6,501 pounds och 7500 pounds. Du kommer också att behöva betala en avgift på $ 10 för textning fordonet.


Relaterade artiklar


hur man kan kontrollera ett fordon vin
hur man överför titeln på en bil utan att personen i Kalifornien
BMW 335d vs 335i
hur man kontrollerar att ägaren av VIN-nummer
hur man tillbaka en hyrd bil att Chrysler
Auto Lease information
hur man kräva tillbaka fordonsskatter
en jämförelse av utökad bil garantier
hur mycket är skatt, titel & licens på bilen?
lagar om begagnade bilar