hur du returnerar en helt ny bil

hur du returnerar en helt ny bil

Om du vill returnera din splitter nya bil på dagen efter köpet, kan du kanske göra det utan påföljd, beroende på omständigheterna. Till exempel, om du köpte den på en lördag, är det osannolikt något pappersarbete kommer att avslutas med långivaren eller din statens motorfordon avdelning förrän på måndag. Oavsett vilken dag du köpt bilen, se till att returnera den tidigt nästa dag eller du kanske står inför en frivillig återbördande, som skadar din kredit. Följ några andra regler samt
1.
Vidta någon av dina personliga tillhörigheter ut ur fordonet. Du bör inte ha att rengöra den om återvändande omedelbart. Om återförsäljare gav dig registreringsskyltar, lämna dem på bilen. Om du överförde en egen plåt, tar bort dem från fordonet och returnera dem till motorfordon avdelning så snart som möjligt.
2.
Samla alla föremål som ges till dig med bilen. Du behöver alla olika typer av nycklar och instruktionsboken för din avkastning. Du bör också dokumentera fordonets körsträcka från det att du köpte den tills den tid du tillbaka den.
3.
Ordna så att en resa från återförsäljare och få den nya bilen tillbaka. Parkera bilen framför byggnaden där den kommer att flyttas, låsa den, och ta båda knapparna inne. Foto eller ta del av körsträcka vid tidpunkten för återvändande för att undvika återförsäljare krav mot dig.
4.
Be att få tala till försäljningschef. Säg att du ångrar dig och vill inte bilen längre. Förvänta återförsäljaravtalet personal att försöka ändra dig. Håll dina samtal med chefen kort och hand hennes nycklar.
5.
Berätta för återförsäljare kommer du att ha din advokat kontakta dem om några argument eller problem uppstår. Lämna omedelbart efter överlämnandet tillbaka nycklarna.
6.
Ring ditt försäkringsbolag agent för att ta bort bilen från er politik. Om en återförsäljare ombud inte har lagt till nytt fordon till er politik, tala med din försäkringsagent du tillbaka bilen. Vissa återförsäljare företrädare ställer inte upp försäkringen direkt. Detta kan fungera till din fördel som försäkringen är en utlåning krav.

Tips och varningar


 • återförsäljare kan berätta för dig att du inte kan återvända din bil, och kommer att göra vad hon kan för att rädda försäljningen. Var inte hotas av återförsäljaren och lämna tillbaka bilen omedelbart. De flesta återförsäljare kommer inte att fortsätta med försäljningen i avsikt att upprätthålla en god kund-service rykte.
 • Om återförsäljare inte har försäkringsbevis från dig, eller har inte bett dig att ge bevis på inkomst (t. ex. en pay stub) eller uppehållstillstånd (en räkning i ditt namn), kan du lämna tillbaka bilen lätt. Detta innebär att återförsäljare kan du ta fordonet utan en bestämd bank godkännande.
 • inte vänta längre än en dag att återlämna fordonet. Du undertecknat ett avtal. Om pappersarbete lämnas till långivaren och statens motorfordon division, du är ansvarig för bilen du köpt.


 • Relaterade artiklar


  fördelar och nackdelar med diffbroms
  alternativen på en Toyota FJ Cruiser
  hur att hitta en bil anpassad till mina behov
  hur man kan kontrollera fordonet alternativ genom att vin
  modeller av Toyota Corolla
  hur man köper begagnade bilar i Israel
  jämförelse av specifikationer på bilar
  hur man kvalificera sig för en bil leasing
  Texas citron lag krav
  hur man köper en begagnad bil med en insättning