hur du köper en bil med en bärgning titel

hur du köper en bil med en bärgning titel

En bil med en bärgning titel är ett fordon som har bedömts som "var" av ett försäkringsbolag. Med andra ord var kostnaden för reparationer mer än det uppskattade värdet på bilen. De är ny rubrik som bärgning fordon och sedan säljs på auktion eller för att rädda varven till ett nedsatt pris som ska användas för delar. Ofta folk fixa bilar med bärgning titlar för försäljning eller eget bruk. Köpa en av dessa bilar är en risk eftersom det inte finns något sätt att mäta hur bra reparationer
1.
Fråga säljaren för VIN-nummer. Kör en rapport bil historia på en webbplats såsom Carfax eller NADA. Titta på hur många gånger bilen har köpts och sålts, både före och efter bärgning titel rapporten. Ett stort antal av försäljningen kan tyda på att det finns ett stort problem med fordonet.
2.
Fråga säljaren grundläggande frågor om bilen, som reparation och underhåll historia, körsträcka, och när de däcken byttes senast.
3.
Har bilen kontrolleras av en betrodd mekaniker för synliga skador. Företag som Midas eller Brake Kontrollera kommer att köra en rutinkontroll för stora problem och fylla i en rapport för en fast avgift.
4.
Kör bilen och titta för att dra i en riktning. Bilen ska stanna rakt utan större justering av ratten. Pulling indikerar ofta en anpassning problem som kunde kopplas med betydande ram skada.
5.
Betala för fordonet om allt ser ut. Att få ett undertecknat titel försäljning från säljaren av fordonet. Denna avdelning bör lista bilen som en "Bärgning", ge VIN-nummer, registreringsnummer och körsträcka. Fyll i titel, skatt och registrering former för bosättningslandet. Det är köparens ansvar att gå till länet skattemyndigheten att fylla i skatte-och registreringsformulär och betala avgifter i samband med dem.


Relaterade artiklar


bil köper tips i Indien
Texas citron lag krav
diesel vs gas för en lätt lastbil
hur man talar till en bilförsäljare
den bästa minibussar och stadsjeepar av mpg
hur du anpassar en Dodge Charger online
hur man beräknar ett leasingavtal restvärde
hur du kontaktar auto en garanti
vad är skatt titel & licenser i Alabama?
hur man köper en bil på skroten