hur du importerar höger bilar hand köra till USA

hur du importerar höger bilar hand köra till USA

På grund av skillnader i prissättning, importera bilar till USA från utlandet blir allt vanligare. På grund av olika trafiken, bilar med ursprung i andra länder är ofta tillverkade med ratten fast på höger sida. Även importera en högerstyrd (RHD) fordonet är lagligt, och importklarering är inte annorlunda än att importera en vänsterstyrd bil, måste du fortfarande utöva försiktighet på säkerhetsaspekterna av att köra en högerstyrd bil på vänster köra vägar.
1.
Kolla om din bilmodell finns får importeras. En förteckning över bidragsberättigade fordon publiceras på National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) hemsida. Även din bil är högerstyrd och därmed avvikande US vägarna, kan det ändå vara får importeras om det passerar en viss säkerhetsstandard.
2.
Köpa tjänster av ett registrerat importör av avvikande fordon. En förteckning över godkända importörer kan hittas på NHTSA webbplats. Importören kommer inte bara att genomföra byråkratiska pappersarbetet och transport, men kommer också att ta hand om eventuella nödvändiga ändringar att bilen kommer att kräva (t. ex. vid omvandling från ett metriskt hastighetsmätare) och kommer att lägga till dessa tjänster till din slutfaktura.

3.
Fyll DOT form HS-7, som kan erhållas från NHTSA webbplats. Om ditt fordon är på listan över godtagbara fordon för import, kommer denna form förklara att ditt fordon passerar säkerhet, stötfångare och Stöldskyddsföreningen standarder.
4.
Fyll EPA form 3. 520-1 som kan erhållas från US Environmental Protection Agency. Detta formulär kommer att förklara att ditt fordon passerar utsläppen normer som fastställts av den amerikanska regeringen.
5.
Registrera din bil med Institutionen för motorfordon i ditt tillstånd. Förutom de vanliga pappersarbete som lämnas in när man köper en bil inom landet, kommer de också kräva EPA form 3520-1 och DOT HS form-7.


Relaterade artiklar


hur man ansöker om en förlorad fordon titel i Michigan
hur man beräknar Vridmomentökning
hur man använder VIN-nummer för värdet av en begagnad bil
specifikationerna för en 1988 chevy s10
Saturn Astra specifikationer
frågor att fråga när man köper en begagnad bil från en återförsäljare
Hur får jag en ersättning titel för min bil i New Jersey?
hur man hittar en mercedes
hur att överföra äganderätten av en begagnad bil i Washington
hur att hyra ett fordon för ett företag