federal lag om elbilar

federal lag om elbilar

Federal lag och olika federala politiska organ om elbilar har börjat att förändra Amerikas ekonomiska, tillverknings-och miljö-landskap. Inte sedan slutet av 1970 och början av 1980 när den första federala bränsleekonomi normer initierats har nationen sett en sådan acceleration av "de största statligt styrda omvandlingen av fordon på den amerikanska vägen", enligt Chicago Tribune.

energioberoende förbättring

kongress klarat energioberoende och Security Act 2007 som ett sätt att minska landets beroende av utländsk olja. Lagen har dubbla mål att öka tillgången på förnybara alternativa bränslen och ge "grant program för att främja utvecklingen av cellulosa biobränslen och plug-in hybrid elektriska fordon och andra nya elektriska teknik" enligt US Department of Energy.

bilköpare Incitament:

Den amerikanska Återvinning och Reinvestment Act av 2009 erbjuds amerikanska bilköpare incitament och krediter för att öka inköp av el-plug-in hybrid och bilar. Om du har en kvalificerad plug-in elbil köpts mellan December 31, 2009 och 31 december 2011, kan du få en kredit på mellan från $ 2. 500 till $ 7,500. Du kan även få en federal skattereduktion på $ 4. 000 för en hybrid omvandling av ditt fordon, enligt Union of Concerned Scientists webbplats.

Electric Car Parts och utveckling

amerikanska biltillverkarna kan dra nytta av den amerikanska Återvinning och Reinvestment Act från 2009 genom att utnyttja 2 miljarder dollar i bidrag som öronmärkts för utveckling av elektriska fordon komponenter och avancerade batterier. "Dessa medel är avsedda att stödja den inhemska tillverkningen av avancerade litium-jon-batterier och hybrid-elektriska system och komponenter, enligt US Department of Energy hemsida.


Relaterade artiklar


Texas citron lag krav
hur man förhandla fram ett buyout bil leasingavtal
Hur kontrollerar jag historien om en begagnad bil?
Hur lossar ett fordon titel i North Carolina
Hur man överför registreringsskyltar i Ohio
hur kontrollerna av år och modell av en bil
hur man köper en begagnad Saab
hur man köper en begagnad bil i frankrike
specifikationerna för ett 95 honda
hur man ansöker om en ny bil titel i Michigan