Vilka är riskerna med att hyra en bil?

Vilka är riskerna med att hyra en bil?

Leasing bil är i stort sett betalar en månatlig hyra att använda fordonet som du väljer. Leasing ett fordon ofta marknadsförs som "mer bil för mindre pengar" och kan kräva mindre köpslående innan du kan köra iväg i en ny bil. Leasing ett fordon har vissa fördelar, men drivrutiner bör faktor i sina nya bilar beslut några av de faror av leasing.

Avsluta ett hyresavtal Tidig

Om du vill ha eller behöver för att avsluta ett hyresavtal före tidpunkten för uppsägningen av hyreskontraktet betalar du extremt höga straffavgifter och andra avgifter. Återförsäljaravtalet som du leasar fordonet, att skydda sig mot förluster, ställer höga straff som incitament för att hålla dig från att säga upp hyresavtalet i förtid.

Extra Miltal Avgifter

Leasingkontrakt ange ett körsträcka nummer som du inte tänkt att överskrida under leasingperioden. Om du kör mer än detta körsträcka, betalar du en avgift för varje mil över den angivna mängden. Detta begränsar din användning av fordonet, eftersom du alltid vara försiktig med hur många resor du kan och hur många miles du reser.

högre försäkring

Försäkringar priser är generellt högre för hyrda fordon. Detta beror på att du inte har några ägarintressen i bilen och får därmed inte hänga med av tillverkaren rekommenderat underhåll och skötsel.

Betalningar Lägg inte till Eget kapital

Betalningar som görs under ett hyresavtal inte tillför något eget kapital mot ett konkret fordonet. Vid slutet av leasingperioden du är kvar med ingenting. Om du skulle köpa bilen istället, betalningar bygga ägande eget kapital och man kunde ha andrahandsvärde eller använda bilen som säkerhet för ett lån.

Slitage Avgifter

När du återvänder en hyrd bil i slutet av ditt avtal, återförsäljaravtalet eller leasing agent får ta ut avgifter för onödig förslitning på fordonet. Återförsäljaravtalet eller leasing agent bestämmer vad slitaget är överdrivet och vad som är normalt. Du kan göra mycket för att undvika dessa avgifter när du når denna punkt.


Relaterade artiklar


hur du importerar japanska bilar till USA
2007 toyota corolla garantiinformation
de typer av Honda överensstämmer
krävs för att köpa en bil i North Carolina
hur man hittar en Kia återförsäljare
Mississippi Begagnad bil citron lagar
lagar om begagnade bilar
Washington State begagnad bil försäljning lagar
hur man kan kontrollera tillgången till Arizona kundanpassade registreringsskyltar
auto stötfångare lag