Tips på att köpa ett begagnat bil

Tips på att köpa ett begagnat bil

Köpa en secondhand bil kan du spara mycket pengar jämfört med att köpa en ny, men bara om du är försiktig och vet vad du gör. Om du spenderar mindre för att köpa en underlägsen eller problematiska bil, kommer du att betala mer i längden att hålla den igång, och du kommer att uppleva det obehag och frustration av att ha en opålitlig bil. Lär dig allt du kan om en bil innan du köper den.

bestämma dina behov

Analysera dina behov innan du börjar leta efter en bil. Efter att ha barn, en långt pendla, en verksamhet eller hobby som innebär förflyttning av stora objekt eller hur många långa resor du tar alla kunde påverka vilken typ av bil är bäst för dig. I allmänhet kan du spara mest pengar genom att köpa den minsta bilen som är stor nog för att uppfylla dina behov. Det är ingen mening i att äga en fyrhjulsdriven lastbil kör pickup om det enda du använder det för att pendla till arbetet. Låta bli att köpa ett infall och faller för ytlig blixt. Du kommer att tacka dig själv senare.

Har bilen besiktigas av Mekaniker

De flesta köper en begagnad bil utan att ha en expert titta på det, och många av dessa personer ångra det senare. Såvida du inte är mekaniker själv, betala en erfaren mekaniker att inspektera dina potentiella köp. En mekaniker kan göra ett kompressionsprov på cylindrarna, inspektera chassi, växellåda, bromsar och styrning för slitage och skador och göra många andra saker den genomsnittliga bilköpare antingen inte kunde göra eller skulle inte tro att göra. Släppa $ 100 för en timme av en mekaniker tid kan tyckas dyrt, tills man jämför med de många tusentals som du kan spendera på en begagnad bil. Om mekaniker talar du ut av att köpa en citron, det var väl spenderade pengar

Lita på din instinkt

Köpa en begagnad bil innebär två parter: du och säljaren. Om du upptäcker att du inte litar på säljaren, om det är en återförsäljare eller en individ, lita på din intuition och går iväg. Tråkigt nog finns det säljare där ute som kommer avsiktligt dölja problem och försöker lura en köpare. Våra instinkter plocka ofta upp detta oärlighet. Om säljaren tvekar att låta dig provköra bilen eller ta den till en mekaniker, promenad. Det finns massor av bilar där ute.


Relaterade artiklar


hur man hittar en begagnad lastbil till salu
Ohio privat försäljning citron lagar
Illinois begagnad bil försäljning lagar
tips om förhandlingar med en bilförsäljare
hur man köper renoveringsbar begagnade bilar
Illinois Begagnad bil lagar
hur man handlar i en bil med en blåst topplockspackning
hur man kan jämföra priser auto lån för begagnade bilar
tips på att förhandla fram en ny bil
hur man kan jämföra en lastbil till en minivan