BMW 318 specifikationer

BMW 318 specifikationer

BMW 3-serien är en kompakt verkställande linje av bilar som har tillverkats av den tyska biltillverkaren sedan 1975. Det är den mest populära bilen hos BMW sortiment står för nästan 40 procent av alla bilar som säljs av BMW 2005. De 318 är den modell som togs fram som en del av 3-serien.

Motor

Motorn på 318 är en 1,9 liters rak 4-cylindrig motor som ger 138 hästkrafter. Det kommer med en standard fem växlad manuell växellåda eller fyra stegad automatlåda. En 14,5 liters bränsletank kör på premium blyfri bensin, vilket ger en bränsleförbrukning på 23 miles per gallon (mpg) i staden och 32 mpg på landsväg. Den har en 80 amp generator och en 65 amp batteri.

styrning och hjulupphängning

318 ger en sport tur med fjäderben främre hjulupphängningen, fram och bak skruvfjädrar och främre och bakre krängningshämmare. Styrningen är en kuggstångsstyrning och bromsarna är en fyra hjul skiva setup, med främre ventilerade skivbromsar. Hjulen är 16 tum stål nav. Bilen innehåller också en fyra hjul låsningsfria bromsar (ABS).

Inredning

Interiören i 318 har en kapacitet på fem med uppvärmda förar och passagerarsätet, med sex vridbart säte riktning kontroller . Det enkla-entry baksäten är 50:50 bänk med justerbara nackstöd. Trim på bilen är konstläder på dörrarna, en hel duk headliner, och en tyg /läder kombination trim på sätena. Golvet trim är matta och växelspaksknopp har ett skinn.

Komfort och bekvämligheter

318 kan utrustas med en effekt eller manuell taklucka, med dubbla belysta fåfänga speglar och en dag /natt tilt bak- backspegeln. Det finns läslampor fram och bak och en tynande takbelysning. Mugghållare finns i fronten och bilen har en areal plats lagring på baksidan av båda framstolarna. Manuell luftkonditionering finns i fronten. Ljudanläggningen inkluderar en CD-kompatibel AM //FM-mottagare radio med kassettdäck och 10 högtalare. En fast antenn på taket ger radiosignal. Farthållare finns på bilen, med instrumentet display som analog, som innehåller en varvräknare, färddator och motortemperaturmätare. Frontalkollision krockkuddar ingår som en del av bilens säkerhetsanordningar med en extra vara en hög bakre bromsljus.


Relaterade artiklar


Vad är den genomsnittliga markup på nya bilar i Amerika?
hur man överför en Kentucky bil titel till en Illinois bil titel
guide för att köpa begagnade bilar
hur man beräknar licens och titel skatt
hur man hittar en bil på AutoTrader
hur man köper en hybridmotor
hur man kan jämföra effektiviteten gas körsträcka
hur man köper din son eller dotter första bil: tips och råd till föräldrar
hur man köper reporäntan fordon
hur du köper en bil med en bärgning titel