vanliga problem i en c5 corvette

vanliga problem i en c5 corvette

Chevrolet Corvetter som gjordes från 1997 till 2004 kallas C5 modeller. Denna visar den femte generationen av bilen i fråga om att bilens yttre formgivning. De två mest populära färger C5 Corvetter är röda och svarta, följt av silver, gul och blå

Exteriör

C5s, precis som alla Corvetter, är gjorda av glasfiber och kräver ofta panel bytas ut. Om du köper en används, kontrollera hela utsidan för ersatta paneler. Kontrollera också spoiler fram och luft Dam för skador, som C5 Corvette sitter ganska lågt till marken. Skador på dessa delar kan indikera hur bilen kördes av dess föregående ägare.

Rattlåset

C5 Corvetter har ofta en felaktig lås ratten, som (när man arbetar på rätt sätt) är en stöld avskräckande som kommer att låsa ratten för att förhindra att C5 att konkurreras. Kontrollera bilens register för att se om rattlåset minns togs om hand på just den bilen, eftersom vissa inte har fastställts.

LED Dash

LED-dash kan vara problematiska i C5 Corvetter. Kontrollera om LED streck fungerar ordentligt och att alla klimat-nummer och mätare är synliga. Även om C5 s luftkonditionering fungerar korrekt, kan LED-dash har befintliga problem som kan repareras genom att ersätta en modul, som kan kosta så mycket som $ 300 under 2010.


Relaterade artiklar


hur man avboka min bmw förlängd garanti
hur man köper en begagnad bil och hur mycket att göra avdrag för en bil som förlist
säkraste bilar av 2005
hur man handlar i en bil med en blåst topplockspackning
Hur får man en helt gratis vin kontrollera
om 2007 Dodge Caliber
hur man hittar begagnade bilar till de förmånligaste priserna
Chrysler 300 överföringsproblem
hur en fyrväxlad låda fungerar
GM specifikationer för 1991 års Cadillac DeVille