tips på kvinnor att köpa begagnade bilar

tips på kvinnor att köpa begagnade bilar

Köpa en begagnad bil kan verka skrämmande. . Du vill undvika misstag köpa en "citron", eller en defekt bil, men ändå finna en bra affär och välja rätt bil som passar dina behov. Och kvinnor kan känna ännu mer nervös när det handlar om en enskild säljare och försöker förhandla fram ett avtal eller oroande att deras brist på bil kunskap kommer att hindra dem.

Val

Innan jag redogör för att köpa en begagnad bil, bestämma vad typ av bil du vill ha. Populära typer av bilar inkluderar sedanmodeller, sportbilar, mini-vans och stadsjeepar. Bestäm vad åldern du vill leta efter. Bilar som är tio år gammal är oftast billigare än bilar som är fem år gamla, men äldre bilar är mer sannolikt kommer att behöva extra arbete. Bilen-köpguide Samarins rekommenderar aldrig köpa en begagnad bil mer än 10 till 12 år.

En bra affär

Forskning lämpliga prisintervallet för de modeller och år önskad bil. Kontrollera alla och alla online listor samt online eller skriva ut annonser. Upprätta den prisklass du känner dig bekväm med. Om du upptäcker att den modell du önskar är prissatt från $ 5. 000 till $ 6. 000, då inte erbjuder mer än $ 6. 000. Försök att köpa en bil från en lista med ett skäligt pris, snarare än att försöka pruta med en säljare. En del människor anser att kvinnor "suckers" eftersom kvinnor tenderar att veta mindre om bilar och tenderar att spendera mindre tid åt att förhandla priser.

Historia rapport

Kolla historien rapport för en specifik bil innan du köper den. Denna rapport innehåller information om översvämningsskador, om fordonet är en citron, eventuella olyckor och särskilda fordon användning. Källor på nätet, till exempel bil Fax sälja historia rapporter, medan andra platser har en mängdrabatt som tillåter dig att köpa flera rapporter för ett par dollar mer än en enda rapport. Beställa en historia rapport kräver ett fordons "Vehicle Identification Number" (VIN).

Säkerhet

undvika eventuella risker för din säkerhet genom att fastställa intelligenta säkerhetssystem riktlinjer. Ring alltid bil säljare innan du besöker deras hem. Gå inte in i huset av en säljare som gör obehagligt. Undvik att handla bilar i obekanta eller osäkra områden. Begränsa din shopping till dagtid. För extra säkerhet, ta en vän.


Relaterade artiklar


förteckning över offentliga auto auktioner i Colorado
om 1999 års Honda Civic hx
motorfordon garanti Rights Act
Vilka är citron lagar för att köpa begagnade bilar?
hur man kan jämföra nya SUV: ar
hur du utformar din drömbil nästan
Ford Escape Hybrid karossutformningar
specifikationer för ett 1990 Subaru Justy
hur att sälja en bil i Pennsylvania
Tips för att köpa en ny bil eller annat fordon