tips om förhandlingar med en bilförsäljare

tips om förhandlingar med en bilförsäljare

Slutför forskning innan du beger dig att köpa en bil kommer att ge dig den kunskap du behöver för att förhandla med en bilförsäljare. Fem förhandlingstaktik hjälper dig att få bästa möjliga pris när du köper en ny eller begagnad bil.

Ringa i förväg

Konstituering av återförsäljaravtalet innan du går kan du ta bort känslor från bilen köpupplevelsen, enligt moneyunder30. com. Om du ber om det bästa priset på bilen på telefonen, vilket gör att en återförsäljares möjligheter att se dina ansiktsuttryck. En telefon citat platser till återförsäljarna i en känslomässig nackdel. Se till att dealern inte prata dig till att komma till återförsäljaravtalet innan den lämnar en offert.

Undvika att tala för mycket

Återförsäljaren kan försöka få en hel del information om dig innan erbjuder dig ett pris, enligt negotiationtraining . com. Undvik att berätta försäljaren om hur mycket du har att spendera eller hur mycket du vill ha en viss bil. Om dealern frågar dig en fråga som du inte vill svara på, behöver du inte svara.

Förhandla före nya incitament

Förhandla slutpriset med återförsäljaren innan jag talar om la incitament, enligt MarketWatch. com. Incitament som en tillverkare kupong och bil i inbyte bör lägga till finalen förhandlade priset. Du kommer att erhålla lägsta möjliga pris genom att lägga till incitament i slutet av förhandlingarna.

Erbjud ett mycket lågt pris

inledningsvis att erbjuda återförsäljare halva priset på fordonet. Även om du kanske inte alltid få detta pris, som erbjuder en initial lågt pris ger en utgångspunkt för att förhandla fram vid behov. Låt inte dina rädslor eller känslor delta när förhandlingarna om ett pris. Känn din högsta priset och inte låta försäljaren förhandla högre än så.

Walk Away

Om du har ett pris i åtanke, erbjuder det pris till återförsäljaren. Om dealern inte är villig att förhandla till detta pris, promenad. Ge dealern ditt kort och tala om för honom att om han ändrar sig han borde ge dig ett samtal. Detta kommer att låta handlaren veta att du är seriös, och många gånger han kommer att ringa dig med ett nytt erbjudande.


Relaterade artiklar


hur man köper skadade & repareras bilar
kan du hyra en bil på nätet?
hur man bestämmer hur många dagar du har att återvända en ny bil
Hur får man en bil med dålig kredit historia
ford karossutformningar
traditionella kontra plug in-hybridbilar
hur man kan kontrollera fordonet alternativ genom att vin
hur man skall avgöra din bil avskrivningar
hur man köper en bil: skatter
vad är en miljöbil titel?