hur & när får jag registrering & plåtar för en begagnad bil i Texas?

hur & när får jag registrering & plåtar för en begagnad bil i Texas?

Texas frågor om registrering och skyltar för bil när du registrerar det. Det finns sanktioner för att inte registrera din bil inom givna riktlinjer

Tidsram

Texas lagen säger att inte registrera sig, eller titel, en bil inom 20 arbetsdagar efter köpet kan leda till böter. Registrera din bil mellan 21 och 31 dagar kräver en extra $ 25 (september 2010). Dessutom är 25 $ till för varje 30 dagar efter det.

Bil Titel

Att få en korrekt undertecknad titel --- inklusive den aktuella miltal och datum --- från säljaren av de begagnade fordon krävs i Texas. Om säljaren inte kan tillhandahålla en titel, kan du inte lagligt, och bör inte köpa fordonet.

Titel Tillämpning

Säljaren ska ge dig ett signerat titel ansökan, registrering kvitto för bilen och andra stödjande Dokumentation, t. ex. en panträtt release. När du registrerar ett fordon i Texas, en titel ansökan krävs. Lämna in ansökan till länet skatteverket tillsammans med skatten, tagga och titel avgift för att registrera din bil i Texas.

Tag

"Lone Star State" tagg eller tallrik, utfärdas vid registreringen när alla tillämpliga avgifter är betalda. Men specialitet taggar är tillgängliga för en extra avgift.


Relaterade artiklar


1990 mustang cobra gt information
1996 Pontiac Grand Prix specifikationer
hur man kan stoppa betalning på en begagnad bil
hur man beräknar moms på en bil
hur man förhandlar med en bilförsäljare
Hur får man en gratis rapport bil vin
hur man köper en äldre bil
vad är negativt eget kapital på ett billån?
hur man köper en billig och snabb bil
hur man köper en Honda Odyssey