hur man ska finansiera en bil i Kanada

hur man ska finansiera en bil i Kanada

Finansiering av en bil i Kanada är en mycket liknande process för att finansiera en bil i USA. Metoder för stöd är att få en bil lån från en bank, med utnyttjande av finansiering av återförsäljare erbjuder eller hyra en bil från en återförsäljare. Finansiering förutsätter en viss nivå av kreditvärdighet, vilket är beroende av att ha en bra kredit värdering. Kredit poäng i Kanada beräknas i likhet med kredit poäng i USA, med några av de samma företag kredit rapportering som används. Kreditupplysning kan beställas i Kanada så många gånger per år som de behövs.

Du behöver:
Kopia av kreditupplysning
. Personliga identitetshandlingar.


1.
Beställ en kopia av din kredit rapport att ta reda på din kredit värdering. Detta kommer att avgöra om du har möjlighet att skaffa en återförsäljare lån eller banklån. Om din kredit värdering är låg, rådgöra med revisor eller bank för att få reda sätt att höja din poäng innan du påbörjar finansiering.
2.
Välj den bil du vill köpa. Bilar kan köpas hos återförsäljare eller oberoende säljare och kan användas eller nya.
3.
Välj det bästa alternativet för finansiering. Om bilen är köpt från en återförsäljare, kontrollera om de har återförsäljare finansiering eller leasing alternativ. Om du köper en begagnad bil från en oberoende säljare, besöka en bank att ta reda på lån alternativ.
4.
Ansöka om lån från återförsäljaren eller banken. Om det godkänns, kan du ta din bil hem i så få som en till två arbetsdagar.
5.
Njut av ditt nya bil.


Relaterade artiklar


hur man får information om bilen från en VIN
Vad händer om en ny bil har en defekt & inte inspekteras innan leverans?
Ford Escape Hybrid karossutformningar
hur man kan jämföra stadsjeepar för mpg
hur man köper en bil i Italien
hur man köper en begagnad bil i Storbritannien
Hur vet jag om jag har en Cadillac CTS 3,2-liters eller en 3,6-liters V6-motor?
ska jag reparera en gammal bil eller köpa nytt?
hur man berättar vad motor & växellåda bil har
hur man köper en begagnad bil i British Columbia