hur man överför en numrerad platta till en ny bil

hur man överför en numrerad platta till en ny bil

Om du vill överföra en numrerad platta till en ny bil måste du registrera bilen i ditt namn. Om du planerar att sälja bilen eller ge den till någon annan, måste du överlämna numrerade plattan till Institutionen för motorfordon. Underlåtenhet att återlämna tallrikar kan leda till avstängning av ditt körkort. Om du planerar att överföra de numrerade plattan till din nya bil, måste du följa din statens DMV riktlinjer och rutiner. Även om sådana strategier varierar något mellan stater, sysselsätter varje stat några vanliga rutiner.

Du behöver:
avdelning på nya bilar
. Bevis för omsättningsskatt betalning (om tillämpligt för din stat).


1.
Ta tallrikar till närmaste DMV kontoret och begära att överföra plåtar och din registrering till en nya fordon. Du kommer att behöva presentera titeln på den nya bilen för att visa du äger fordonet. Fråga DMV för att en "överlåtelse kvitto" så att du kan registrera den nya bilen.
2.
Presentera "överföring kvitto" till DMV registrering avsnitt och begära att bilda en ny registreringsansökan . Du måste visa din bil titel igen och i de flesta fall kunna styrka att betala omsättningsskatt på fordonet.
3.
Fyll i registreringsformulär, betala några avgifter som din stat DMV att överföra dina tallrikar och registrera den nya bilen. Varje stat har sina egna avgiftsstrukturen. De flesta tar ut en liten avgift för att registrera din nya bil och för över plattorna.

Tips och varningar


 • alltid håller din registrering i bilen i fall du behöver för att visa en giltig registrering för bilen.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan stoppa en automatisk garanti
  problem med den nya VW Beetle
  hur man fil för en övergiven bil i Florida
  bilhandlare nyckel etikett
  hur kontrollerna av år och modell av en bil
  Hur jämför jag tundran med Avalanche?
  hur man överför titeln på en bil utan att personen i Kalifornien
  information om att köpa en begagnad bil
  hur man köper en Vespa skoter
  information om de 98 ford mustang