hur man köper ett begagnat fordon i Kanada

hur man köper ett begagnat fordon i Kanada

Att köpa ett begagnat fordon i Kanada styrs av varje provins och territorium. Det finns dock viktiga rutiner för att följa när de köper en begagnad bil någonstans i Kanada. De genomsnittliga priserna är beräknade med 2010

Missuppfattningar

Att köpa en begagnad bil är mycket lättare på plånboken som begagnade fordon kostnad. mindre än nya bilar. Även begagnade bilar inte minska i värde så fort som nya fordon gör. Så fort en ny fordonet körs utanför partiet dess värde skriver av så mycket som 30 procent.

Förebyggande

Kanada följer många strategier och förfaranden för att förhindra en dålig upplevelse när de köper en begagnad bil. Politik, t. ex. säkerhetskontroll av fordon och förvärv av information av något panträtt på bilen är på uppdrag av regeringen i försäljningen av begagnade fordon. De flesta provinser och territorier kräver också att köpa ett begagnat fordon Package (UVP), som närmare bilens historia. UVP kostnad cirka CA $ 20.

Överväganden

Att köpa en begagnad bil i Kanada kommer med andra kostnader än själva fordonet. Först måste du registrera fordonet, som överför äganderätt i ditt namn. Moms gäller alla privata bilförsäljning och är beräknad baserat på den officiella Red Book värde av fordonet. Registreringsskyltar måste också köpas på cirka CA $ 70 per år. Alla dessa måste fyllas på Transport-kontor i era respektive provins eller territorium.


Relaterade artiklar


kriterier för bilköp
bil import lagar
hur man ska finansiera ett begagnat fordon
1997 Dodge Dakota 2wd minns
hur man förhandlar med en bilförsäljare
specifikationerna för ett 2000 ford focus SE vagn
hur man ska finansiera en begagnad bil online med dålig kredit
Hur upptäcker jag alla installerade alternativ på min Ford bil?
Hur har jag en återförsäljare leta upp en bil från en annan återförsäljare?
hur man beräknar ett leasingavtal restvärde