hur man köper en ny bil i en lågkonjunktur

hur man köper en ny bil i en lågkonjunktur

Om du är i marknaden för en ny bil, är en recession det bästa tiden att köpa. Återförsäljare kommer att erbjuda stora rabatter på nuvarande modellen fordon och förra årets fordon. Några av de bästa erbjudanden från föregående år. Många av bilarna från föregående år osålda och har aldrig körts. Återförsäljare kommer att kämpa för ditt företag genom att erbjuda dig incitament. Enligt de nya bilarna webbplats kan du använda de rabatter och incitament ge denna lyx eller hybridbil

Du behöver:.
Kredit värdering.


1.
kontrollera din kredit värdering. Beväpna dig med den kunskap du behöver för att få den bästa räntan möjligt. När du får din kredit värdering kontrollera några av de online kredit webbplatser för att se vad du har rätt till. Om du inte förstår vad du kvalificerar dig för du kommer att vara i händerna på återförsäljaravtalet ekonomiavdelning. Förbered innan du går så du kan förhandla fram en mycket bättre affär.
2.
Undersök återförsäljare incitament. Alla distributörer är annorlunda. Välj tre bilmodeller du är intresserad av och ring generalagenten. Be dem att förklara incitament och göra anteckningar. När du bestämmer dig för din nya bil, se till att du får alla de incitament som erbjuds av generalagenten.
3.
Upp en budget och håll dig till den. Ha en månatlig betalning i ditt sinne du har råd. Håll din bil lånevillkor minst fyra år. Din nya bil kommer att sjunka så fort du kör utanför partiet. Utöka betalningar med sina kreativa finansiering kommer att få dig upp och ner i lån om du inte är försiktig. Upp och ner betyder att du är skyldig mer än det är värt.
4.
sätta gränser när du anger bilfirma. Säljare kommer att vara redo att sälja dig sina början av raden bilen när du har en budget fynd. Lyssna på planen men se när de avslutar du instruera dem att peka dig mot den nya bilen i din prisklass. Ta kontroll över din köpupplevelse kommer att ge dig självförtroende och kontroll av de pengar du spenderar.
5.
Besöka tre bilhandlare innan du gör ett beslut. Du vill vara säker på att du har förtroende för ditt köpbeslut. Du kommer också att erbjudas extra du inte behöver. Enligt "Consumer Reports" inte accepterar onödiga tjänster och avgifter.

Tips och varningar


 • försöka ordna finansiering på förhand. Kreditkassor erbjuda fantastiska nya bil billigt.
 • Förhandla en sak i taget så du inte blir förvirrad över processen.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan jämföra miljöbilar
  2001 volvo s80 teknisk information
  hur man kräva tillbaka fordonsskatter
  Amerikanska bilar kontra japanska bilar
  hur man köper begagnade honda bilar
  hur man köper nya och gamla bilar
  Hur söker jag historien om en bil med VIN-nummer?
  hur du registrerar en äganderättsöverföring för en bil i Missouri
  hur man köper begagnade bilar i Oregon
  hur man hittar ägaren till en bil när titeln är förlorad